Presidentsokker

tirsdag, august 06, 2013



I helgen var det tid for generalforsamling i ANSA, og siden jeg allerde har strikket et par sokker til avtroppende president, så var det på sin plass at nyvalgt president fikk et par sokker, hun og.

Sokkene ble strikket som en del av et mønsterskrivingsprosjekt. Da det ble litt kluss med mønster og innfelling til såle forrige gang, fant jeg ut at jeg kunne prøve en stripeversjon på sålen denne gangen. Glimrende ide og det passer jo ganske godt med norske striper under foten til en president som er ansvarlig for studenter i hele verden!

Vel, det var i hvertfall en god ide helt til jeg innså at det er bare tre av åtte mønsterpinner som strikkes med alle fargene. Jeg ikke er videre fan av hverken trådsnurring underveis eller strammende tråder og stripene ble strikket i en sen kveldstime hvor det ikke var aktuelt å tenke alternativt. Med andre ord ble det en real trådfest til slutt, hele 112 trådender ble festet! Enda godt man har vin og godt selskap!

Garnet er fremdeles Wollmeise i ekte ANSA-farger; Herzblut, Blue Ink og Naturell. Pinne nr 2.0 og 72 masker ble akkurat passe stort til Presidenten.

Det rapporteres om at sokkene er godkjent både til reising og soving og da kan man jo konkludere med oppdrag vel utført!


share this on »
{Pinterest}
2 Comments »

2 Responses to “Presidentsokker”

Anonym sa...

Wow! Det var noen flotte sokker! Men trådfestingen misunner jeg deg ikke ...

Hilsen Sulvis
Sulvis.com

amylin sa...

Flotte sokker og imponerende med så mange tråder på et par sokker!