Back in business

fredag, oktober 02, 2009

018

Det har vært stille på bloggen i det siste og det har sine grunner.
Først var jeg en uke på en gresk øy. Så var det et par hektiske dager med de fineste menneskene i Bergen før bilen ble pakket til bristepunktet og snuten ble vendt mot Polen.

Første stopp på bilturen ble Stavkirken i Undredal kl 05.30 mandag morgen. Tunnelen videre var stengt og ved siden av Norges (verdens?) minste stavkirke var det epletrær. Epleslang tidlig om morgenen kan absolutt anbefales. Ikke var de sure heller. Lykke.

Videre gikk turen til Sverige og Tyskland før vi nådde målet fireogførti timer etter start.
Vel fremme i Polen har det gått i ett.
Pappa mente jeg manglet en lenestol. Så da kjøpte han det. Og masse annet.
I fryseren er det pappapizza, lyset over kjøkkenviften virker igjen og vinduene mine er speilblanke. Ganske kjekt å ha familie på besøk i grunn :)

Dagens bilde viser det som skulle vise seg å bli et evighetsprosjekt. Wallwords skryter så fint på nettsiden om hvor enkelt og raskt det er å fornye en vegg. Jauda.

Lenge før sommeren bestilte jeg denne teksten på nettopp Wallwords.com til soverommet mitt. Noen uker etter kom den i posten og jeg leste bruksanvisningen nøye. Den medfølgende ispinnen funket som bare juling til å får bokstavene fra papir til vegg. Men den funket også veldig godt til noe annet, nemlig å få malingen på veggen til å feste seg til papiret. Det var jo ikke meningen. Langt derifra.
Enkelte av bokstavene løsnet og en sen søndagskveld hadde jeg kun skolelim for hånden. Men det funket på et vis det og.

Etter å ha irritert meg i mange mange måneder, dette er jo tross alt noe av det siste jeg ser hver kveld før jeg sovner, ble pappa & co med på malingsbutikk. Med en liten tapebit med maling klarte vi å finne frem til malingen. Og malingen fikk vi på 2dl pose til fire kroner.

Spenningen stod i taket da jeg skulle tette igjen "hullene" og jammen sa jeg smør. Det funket jo som bare juling. En ørliten fargeforskjell ble det, men den er det visstnok bare jeg som ser. Så da så.

Nå skal jeg bare "lande" litt mer så kommer det fotografisk bevis på at Marius er ferdig :)
Ha en strålende flott helg!

share this on »
{Pinterest}
4 Comments »

4 Responses to “Back in business”

Mona sa...

Lekker veggdekor. :)

amylin sa...

Så søt veggdekor.

Margrethe sa...

Fin tekst! Men det anbefales da tydeligvis ikke for annet enn permanente hjem? Synd :(

Fru Keilegavlen sa...

Kjempeflott!! Ha ei fin helg.