Perler for svin

mandag, november 02, 2009

page1

Lørdag var det storrengjøring i Sommerfuglheimen.
Lykken var stor da jeg endelig kunne sette meg ned i ro og mak med en stor kopp te og litt småputtel.
Småputtelet denne kvelden var en drøss med små perler som skulle bli til små perleballer.
At det er lenge siden jeg sist lagde slike, det er det ingen tvil om. At det var mye lettere sist, det er det heller ingen tvil om. Men det gikk da på et vis denne gangen også.

Til slutt ble det i hvertfall fire nye perleballer. Det burde da være nok til et sett.
To av dem fikk ørekroker i sølv og ble ørepynt i en fei. Den neste ble enda raskere omgjort til et anheng. Den siste fikk, etter en hel haug med knyttede knuter, henge å dingle på et armbånd.

page

Da lørdag var blitt til søndag var settet ferdig. En hel drøss med små ferskvannsperler var forvandlet til perleballer. Jeg har fremdeles nok miniperler til et par til, så gjenstår det bare å se hvor lang tid det tar før jeg har glemt hvor mye småpirk det er :)

Her skinner solen og det er nesten så man ikke merker at det er minugrader ute. Nesten.
Ha en flott mandag!

share this on »
{Pinterest}
6 Comments »

6 Responses to “Perler for svin”

Xhantippe sa...

Så flotte smykker du lager!

mimouna sa...

Nydelige små perlesmykker. Du er flink!

amylin sa...

Så flott perlesmykke!

Unknown sa...

Hei !

Hvorfor har ingen fortalt meg før at du har en blogg? Prøvde for lenge siden å sms til Polen, men det gikk ikke. Spurte Jølle om e-postadr. din nå i helgen. Da kom dette med bloggen opp. Gjett hvem som satt utover lørdagsnatten på bloggen din??? Har jo fått oppdateringer på studentlivet i Polen via Jenny, men dette var jo ekstra gøy!! Jeg må si jeg er mektig imponert over hva du har laget! Så kreativ du er! Og at du får tid til alt dette uteom studiene da. Den strikkedressen var kjempekul! Og fine kjoler, pulsvanter og mye annet! Emma har danset og fjollet sånn med tyllskjørtet sitt at det er gått opp i " limingen". Og julekortet du laget i fjor var det fineste av de fineste. Som den gode jurist jeg er hadde jeg tenkt å tyve ideen til årets julekort. Eller var det noe med opphavsrett, copyright og sånn....Hvis jeg får permisson, lurte jeg på hvor du hadde fått tak i kortene og englevingene? Hadde vært kjekt å treffe deg snart, leenge siden sist. Men nå kan vi ihvertfall følge med på bloggen din!Vi snakkes!

Unknown sa...

Eh, bare meg igjen! Måtte bare si at jeg ser at du har noen av de samme bloggfavorittene som meg, bl.a. Feen og Emmeline. Jeg er ganske fersk på denne bloggingen, som imidlertid går sterkt utover nattesøvnen....

Sommerfuglen sa...

Se der, kjentfolk.
Takk takk for hyggelige ord. Veldig kjekt. Og så bra at tyllskjørtet falt i god jord. Det er moro med tyll. Nå skal jeg innrømme at det ikke var så veldig mye fiksfakseri med julekortene, men klart det  Selve kortene var a4 ark med perlemorskinn jeg fant i 5-pk i en papirbutikk. Samme sted fant jeg englevingene, men jeg mener å huske å ha sett lignende vinger både på Panduro og Kremmehuset.
Er enig i at det begynner å bli veldig lenge siden sist. Jeg reiser på juleferie til Bergen 14 desember og blir til rett over nyttår. Så kanskje vi sees da? ♥