en kanin, to kaniner, mange kaniner

mandag, oktober 06, 2014


Jeg mistenker en konspirasjon. Her for noen uker siden skulle jeg bare rett innom Pickles sine sider for å bestille et garnnøste, sånn at genseren jeg strikker kan bli ferdig (som om det bare er det det står på, liksom...)
På vei til den virtuelle kassen kunne jeg jo ikke unngå å se banneret som lyste mot meg: halv pris på alt bomullsgarn. Og jeg som har hatt lyst til å teste ut den økologiske bomullen i lang tid!

To dager etter var det pakke å finne i postkassen. Og to dager etter det igjen var syv små kaniner satt til livs. Det er så rart med det, en og to kaniner har en lei tendens til å bli til mange. Og Cuddly-kaninene mine er jo blitt mitt desiderte favorittprosjekt for å teste ut ulike varianter av bomullsgarn.

Kaninene er strikket av ett nøste Pickles økologisk bomull på pinne nr 4. Oppskriften er min egen Cuddly og nå kan jeg nok strikke kaninen med bind for øynene. Som variasjon denne gangen fikk kaninene ekstra lange ører. Siden garnet er litt tjukkere enn garnet jeg vanligvis bruker til kaninstrikk så ble de litt større også.Hodet er stort sett fylt med de siste meterene av garnnøstet samt en ranglekule. Babyer må jo tross alt få noe igjen for heftige ristebevegelser!

Og garnet? Et ganske så kjekt nytt bekjentskap. Det støver en del undrerveis i strikkingen men til gjengjeld er det supermykt! Minuspoeng for så veldig varierende løpelengde (hilsen lysegrønn kanin som fikk valget mellom kortere ører eller et liv som uferdig) Plusspoeng for plantefarget garn!

Jeg har selvfølgelig registrert at det nok en gang er salg på Bomullsgarnet hos Pickles. Men jeg tror jeg har strikket nok kaniner for denne gang. Tror jeg.

Ha en strålende flott kveld!

share this on »
{Pinterest}
1 Comment »

One Response to “en kanin, to kaniner, mange kaniner”

Birgitte sa...

Nydelig farge på kaninene! Det har blitt strikket noen kaniner etter mønsteret ditt - veldig kjekk strikk og fin gave å gi bort :)