Myk-Mykere-Myskest

onsdag, mars 16, 2011

IMG_1737

Våren er så absolutt kommet til Bialystok. Om morgenen våkner jeg av at solen skinner og det finnes vel knapt en bedre måte å starte dagen på?

Selv om våren er på plass er det ikke helt t-skjortevær enda, men vinterjakken kan glatt droppes til fordel for en god genser. Og har man ikke en god genser, så kan man strikke seg en.

Nå kan vel ikke jeg si at jeg ikke hadde gode gensre fra før, men jeg har i hvertfall strikket meg en ny en. Denne gangen ble det Olive i den nydelige babysilken til Drops.

Jeg har strikket minste størrelsen og gjort noen endringer underveis. For det første strikket jeg bærestykket frem og tilbake på pinne nr 3,5 for å slippe unødvendige vrangmasker. Resten av genseren er strikket på pinne nr 3, bortsett fra kanten nederst på ermene hvor jeg har brukt 2,5.
Jeg strikket genseren noen cm lengre enn hva mønsteret sier, i tillegg til at jeg droppet rillene nederst. I stedet strikket jeg en pinne vrangt og sydde opp kanten for å forhindre opprulling.

IMG_1732

Garnet er veldig fint, men at det er et sigegarn er vel ikke til å komme unna. Så for å slippe upassende stor utrigning har jeg sydd inn en oppstramningstråd rundt halsen. Det funker finfnt og i det store og det hele er jeg veldig fornøyd med genseren.

Den er akkurat så herlig myk som jeg hadde forestilt meg og akkurat passe varm. Passer perfekt enten i sofakroken eller i vårsolen.

Ha en fin onsdag!

____________________________________
This jumper is softness in its pure definition. My Olive is knit using the new babyalpaca silk from Garnstudio. I have knit the smallest size, but with quite a few modifications.

share this on »
{Pinterest}
15 Comments »

15 Responses to “Myk-Mykere-Myskest”

Rigmor sa...

kjempe fin genser :) deilig å kunne bruke slike plagg uten jakke nå !

mimouna sa...

Nydelig!

Så deilig med vår da. Det ønsker vi oss også!

Frk.Badegakk sa...

Den genseren så helt herlig ut! Gratulerer med enda et vellykket plagg! =D

wigdis sa...

Så nydelig genser. En kan se at den er myk og god, håper den ikke siger for mye, jeg holder nemlig på med en kjole i det garnet.

hobbyvenn sa...

Genseren ble kjempefin. Og det er litt av en knappeskatt du har.

Bente sa...

Den var helt nydelig! Får lyst til å ta på den, så myk ser den ut. :)

Elisabeth sa...

For en flott utgave av Olive! Nydelig farge, og garnet du har valgt må jo bare føles deilig mot kroppen. Vår er herlig ;)

Fru Helianthus annuus sa...

Herlig genser :) Kos deg i økende vårvarme med en deilig kosegenser!

Moan sa...

Ser nydelig deilig ut! Kos deg i vårsolen :-)

siwi sa...

Utrolig fin Olive! Deligt med vår i vente og litt lettere klær ja!

Turid sa...

Så fin! Har oppskrifta liggande, men har aldri gidda å strikke Olive. Men kanskje no...
Bialystok, forresten? Har følelsen av at eg har bytta tog der ein gong.

Lila sa...

Å, for en finfin genser!

duBedåre sa...

Deilig elegant genser, det lyser myk og god velvære av den!

Fargene er anvendelige og fine, dine tilpasninger helt på sin plass, for genseren passer deg jo perfekt! Nyt vårværet i denne, her på det sentrale Østlandsområdet i Gamlelandet snør det tett i dag...

wims sa...

genseren ser kanonlekker ut. Herlig herlig.

skb sa...

Flott vårgenser :)