Take me Home 3.0

mandag, april 14, 2014For litt siden fikk jeg en veldig hyggelig mail med spørsmål om jeg kunne strikke deler av hentesettet Take Me Home på bestilling.
Jeg må innrømme at jeg nok er som strikkere flest og synes ikke alltid det er like stas å strikke på bestilling. Men så er det nå en gang slik at jeg er veldig glad i mine egne mønstre og da kanskje spesielt dette hentesettet. Resultatet var at jeg takket ja til forespørselen og strikket i vei

En liten babyjakke og sokker burde ikke ta så lang tid å strikke. Men så var det dette med ny jobb. Ny jobb tar egentlig veldig mye av døgnets timer. Enda godt det er en kjekk jobb!

Jakken og sokkene er strikket i Baby Alpaca Silk fra Drops. Selv om strukturstrikk gjerne ikke alltid kommer så godt frem med alpakkagarn, så synes jeg at vrangmaskene blir veldig fine i dette garnet. Et annet pluss er jo selvfølgelig at det er så mykt, et annet pluss er de fine og duse pastellfargene.

Settet er avsendt og mottatt. Og tilbake fikk jeg en superhyggelig mail fra en veldig fornøyd kunde. Det er nok det aller kjekkeste!

Ha en fin dag

share this on »
{Pinterest}
2 Comments »

2 Responses to “Take me Home 3.0”

RETA sa...

Lovely!

RETA@ http://evenhaazer.blogspot.com

Kirsti sa...

Kjempefint! Heldig mottaker:)