Den store kjoleprøven- ferdig!!!!

fredag, mars 02, 2007


Jeg er fullstendig klar over at jeg er måtelig treig med å vise frem kjolen min. Hva kan man si? Har både vært utslått av influensa og vært på vinterferie til fiine landet!
Bildet er ikke blandt de beste, da det er tatt rett etter at kjolen ble ferdig og jeg er rimelig fed up av hele greien. På bildene fra ballet kom hverken jeg eller kjolen til vår rett, så da får det duge med dette.
Jeg kan ikke si at jeg er misfornøyd med kjolen på noe vis. Det eneste måtte i så fall være at den ble en anelse stor oppe, noe som gjorde at jeg måtte sy fast BH'en i kjolen. Livet mitt er ganske kort, så derfor droppet jeg sløyfen. Skjørtet ble skamsvært på grunn av tre (!) lag med tyll i underskjørtet. Så da var det bare å ta saksen fast og tone det hele ned.
Ballet var også en helsuksess, selv om morgenen etter ikke var like festlig.

If you know me, you would know that I like to take my time. And me not showing off my dress before now, is nothing but proof. The picture is not among my best work, however, and it is quite possible that it has something to do with the fact that it was taken at a point when I was so fed up I didn't know what to do with myself.
I am very pleased with how the dress turned out, although is a notch too big on the upper bodice.
So summa summarum- the dress was a great success, even though I had to make the bodice twice due to me bruning the first one while ironing it.

share this on »
{Pinterest}
2 Comments »

2 Responses to “Den store kjoleprøven- ferdig!!!!”

Anonym sa...

Nydelig kjole, virkelig flott!

Engeline sa...

og damen innenfor enda flottere. Hvis jeg noensinne skal på ball igjen, hvilket jeg ærlig talt håper jeg slipper, da får du oppdrag som min private sydame.

Virkelig, du er en mester. uovertruffen i vår familie. og kjolen er ikke bare godtg sydd, den kler deg.