Vinteren nærmer seg

onsdag, juli 11, 2007


Været de siste dagene har vært et klart rop om at høsten med påfølgende vinter er på vei. Og denne vinteren kan bli kald!
Bedre føre var, er det noe som heter, så jeg tok pinnenr 10 og tredobbel Topp't tå fatt. Mindre enn en time senere var denne kragesaken ferdig med organzabånd og det hele. Litt over 100gram garn gikk med, så med tanken på tiden brukt er det supert til garnslankingen :) Ikke var det en heksekunst å få til heller.
Nå skal i midlertid kragen få slappe av og godgjøre seg til vi er litt nærmere vinter.

The weather has beeen grey, dull and uninspiring the last few days, and a constant reminder that the autumn and winter will eeventually happen yet again and there's nothing I can do about it.
What I can do something about, however, is to make sure Im all prepped and ready.
As a start, I made this little cape using needles no 10 and three strands of Topp't tå yarn in a lovely shade of purple. I used less than an hour to finish this one up, and that's including the time I spent deciding on a matching ribbon.
Not exactly rocket science but pretty cute, if you ask me :)

share this on »
{Pinterest}
2 Comments »

2 Responses to “Vinteren nærmer seg”

Margrethe sa...

Den der var jo kjempesøt og überpraktisk for de av oss som har vært dumme nok til å bosette oss lengre nord enn strengt tatt nødvendig. Du har vel ikke lyst til å dele maskeantall og lengde, sånn at jeg kan lage noe lignende? :) Pinnelien var også kjempesøt. Er det symaskinen din som syr den hjerteborden og tallene, eller gjør du det for hånd?

Sommerfuglen sa...

Det er da klart jeg kan.
Legg opp 2 m og øk en m i første m på hver pinne til du har 12 m. Strikk til arbeidet måler ca 35cm og fell ved å strikke to m sammen i beg av hver pinne, til du har igjen to m. Fell disse av og voila :)

Og ja, symaskinen min syr både hjerter, tall og bokstaver. Genial sak :D