Lapp på lapp

torsdag, august 30, 2007

Endelig ble koseteppet mitt ferdig. Har jo skjønt at det til tider er kaldt i Polen, så da er det klart at man må ha teppe med! Og siden jeg definitivt ikke blir ferdig med fisketeppet mitt før jeg drar, nei, da må man ta symaskinen fatt.
Teppet måler 110x140 og er akkuratt passe stort til et godt koseteppe. Hoveddelen på teppet er sydd av 40 ruter på 16x16 cm og representerer hele Freshcut kolleksjonen til Heather Bailey. Stoffet rundt og på baksiden heter noe så passende som 'Optic'...
Teppet er vattert med en tynn sommerdyne, så det er varmt og godt. Bildene yter ikke teppet rettferdighet, men i dag er det rett og slett ikke tid til lange fotograferingsøkter... Har et flyttelass å pakke.

My snuggly, cosy blanket is finally done. I've used 40 squares from Heather Bailey's Freshcut collection, and a fabric called 'Optic' around the edges and at the back, padded with a thin summer duvet. Warm and nice- just the way I like it.
The blanket measures in at 140x110, so it'll be cosy enough for me during the cold Polish winter.

share this on »
{Pinterest}
4 Comments »

4 Responses to “Lapp på lapp”

Brit-Elin sa...

heia! takk for hilsen i bloggen min. nå har jeg sittet her lenge og sikkert sett igjennom det meste som du har laget det siste året :p du lager veldig mye fint! teppet ditt ble rålekkert!

Anonym sa...

Nydelig og kosete teppe: den som klarte å sy seg noe sånn......:-)

sant: jeg fikser ikke lappetepper, hverken sydde eller strikket, men jeg synes de er kjempefine...

HanneJ sa...

Heather Bailey stoffene er så fantastisk nydelige! Jeg har selv kjøpt noen for ikke lenge siden. Kjempeflott teppe!

Velkommen til min kreative verden sa...

Her var det mye fine syprosjekter. Du har en fin logo og navn: )

Skoene er noe av det nydeligste jeg har sett!