Med sukkertøy i munnen

tirsdag, august 07, 2007

I Amsterdam finnes det en butikk, Papabubble, som selger det mest fantastiske sukkertøy i regnbuens farger og litt til. Smaker som den tradisjonelle peppermynte, men også som mer utradisjonell lavendel.
Felles for de alle, er at de lages for hånd i butikken. Og ønsker man sitt helt egne design, så er det bare til å si fra. Fantastisk!!

Da jeg var der, hadde de fått en ordre i forbindelse med Amsterdam Fashion Week, på 21 000 turkise og lilla drops med merkets logo på. Alle individuelt innpakket. Og jeg fikk smake :D Valget ble litt for vanskelig for meg, så jeg endte opp med en pakke med polkagriser i utrolige farger, pluss noen mikroskopiske kunstverk. På bilde er kiwi dropsen med et knappenålshode. Stilig!

I like colours. And I like sweets. And I Love Papabubble in amsterdam. This is design sweets all the way. And they taste wonderful!
Made just before my longing eyes, in shades of lilacs, petrol, cyan and cerise surrounded by the smell of sweet sugar. And should you feel like buying custom made sweets? Well, this is just the place :)

share this on »
{Pinterest}
3 Comments »

3 Responses to “Med sukkertøy i munnen”

Anonym sa...

Mmm - de ser gode ut!
Har kost meg lenge med bloggen din nå, og jammen er du krativ! Er helt imponert jeg :-)

amylin sa...

For noen drops. Skikkelig håndarbeid. Flott jobb med dunpute og dundyne også.

Engeline sa...

åh! Jeg skal til Amsterdam. Delvis for å se Van Gogh, delvis for å drikke te en blir høy av og nå absolutt for å kjøpe sukkertøy med lavendelsmak.

Ellers - jeg trenger ikke si at jeg er enig med Marihøna, gjør jeg vel? Du er genialt kreativ, men det tror jeg kanskje jeg sier ofte nok. Derfor sier jeg det selvsagt igjen.