Ekstrem Forvandling

mandag, september 10, 2007

Garnlageret mitt er ikke hva det en gang var..

Dette er nemlig det jeg sitter igjen med.
Nå skal sant sies at jeg igrunnen bare har flyttet fra mesteparten, men det ser likevel gruelig tomt ut i det nederste skapet til høyre. For garnet mitt får nå plass i ett enkelt skap. Ett enkelt skap med en enkelt hylle. Trist.


My lovely yarnstash is not what it used to be...
Truth to be told, I've left a good 95% of it back home, but still. All I can see is a very empty shelf in a very empty cabinet. Because that's all I need to to house my yarn these days. Pretty sad.

share this on »
{Pinterest}
4 Comments »

4 Responses to “Ekstrem Forvandling”

Anonym sa...

Åh.... sjønner at du syns det er trist. Men bloggen din er kjempefin:-)
Håper du får en fin uke.

madebyjulia sa...

Bloggen din er kjemekoselig å besøke,.
fortvil ikke over garnlageret....du får det nok travelt nok med studiene fremover.Lykke til:)

Anonym sa...

Det ser veldig fraflyttet og "nedlagt" ut i det garnlageret ditt ;) Men det kommer seg nok garantert... Lykke til videre, synes du er modig som satser i utlandet....

Engeline sa...

Ojoj, det var ekstrem forvandling. Det kommer seg nok, vil jeg tro, og om ingenting annet kan du jo sende meg en sms med adressen din? Jeg får nemlig peng på fredag, og da kan det jo hende garnet ditt får en ny kompis.

Dessuten! Med så lite garn vil du jo ha lov til å slippe litt på jernkontrollen - for som du så pent sa, det får være grenser. Nåtehold på alle områder, og hvis jeg skal spise usunt kan jo du kjøpe garn i dyre dommer?