Hvit struts

søndag, april 20, 2008

Lille Prinsessen i USA fyller snart 5 år! Hvor tiden flyr!

Som den prinsessen i femårs-fasen hun er, så er ønskelisten preget av alt rosa, helst med både glitter, blomster og sløyfer. Og hun danser ballett.

Som den snille gudmor jeg er, så er det klart at dette må oppfylles. Dog i en litt mindre glitrende, rosa grad. Offwhite er da fint, det og?

For en stund tilbake bestilte jeg hundrevis av meter tyll fra Ebay. Og nå har noen av de meterne blitt til en yndig liten tutu til Ida.

Selve strutseskjørtet, som mottakeren selv kaller det, var ikke videre komplisert å lage. Klippet opp hva som føltes som en million remser a 30 cm, la dem dobbelt over strikken og bandt til. Repeterte så dette til ønskelig fylde var oppnådd. Strikken er både bøyelig og tøyelig, så skjørtet vil nok passe henne et par år fremover. Praktisk det. Offwhite silkebånd, for å skjule knutene, ender i en dekorativ sløyfe. Så har jeg i hvertfall oppådd et av kriteriene fra ønskelisten :)
Ellers, om noen andre skal falle for fristelsen å lage noe lignende, så vil jeg absolutt anbefale å kjøpe brudetyll i ca 30 cm bredde. Om ikke for noe annet enn å spare seg selv for mye klipping!

Strutseskjørtet flyr snart til det store ytland. Så gjenstår det å se om det faller i smak i begynnelsen av mai.

share this on »
{Pinterest}
5 Comments »

5 Responses to “Hvit struts”

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Estabilizador e Nobreak, I hope you enjoy. The address is http://estabilizador-e-nobreak.blogspot.com. A hug.

Anonym sa...

Åååå, sååå nydelig:-D
Nesten så jeg vil ha et selv hehe;-) men ting som er søtt for en 5-åring å springe rundt med gjør at en 29-åring blir sett veeeeeeldig rart på, særlig når 29-åringen ikke danser ballett *lol*

Nina Bakken Rasmussen sa...

se der ja..! enda en felles Bstok blogge venn :) hehe

karna sa...

Takk for hilsen, måtte innom deg en tur og se. Mye yndig i bloggen din, og kommer innom for å se fisketeppet ditt. Har noen jeg også som bør fram fra hi, men hekletunikaen er prioritert.

Anonym sa...

Tipper du er favorittgudmor der i huset nå, nyyyyydelig !!!