Ny leke

mandag, februar 16, 2009

Like før jeg reiste hjem, var jeg en tur på butikken. Målet for handleturen var nytt tørkestativ og druer. Da jeg kom inn i butikken ble jeg møtt av store "Promocja" skilt, og slikt må jo taes i nærmere øyesyn. Salg er jo knallkjekt!
Etter å ha puttet en rettetang i handlekurven (nedsatt fra 600 til 200) fikk jeg øye på symaskinene. "Det trenger jeg ikke" tenkte jeg og snudde meg til neste hylle. Men akkurat i det jeg skulle snu meg, fikk jeg øye på min nye venn. En overlock maskin! På salg! til 320 norske kroner!!!
Og vips bom bang. Der var en overlockmaskin i min handlevogn.

Jeg fikk ikke tatt maskinen i nærmere øyesyn før jeg reiste. Men i dag har jeg lekt!
Selve monteringen var fort gjort- alle delene var skrudd på plass på 10 min. Men så var det å få alle trådene på plass. Med bruksanvisning på polsk.
Heldigvis for meg, var maskinen tredd med rød, gul, hvit og blå tråd. Så maskinen ble tredd etter 'følg tråden' prinsippet. Og det funket som bare juling. En drøy time senere var maskinen tredd. Riktignok ikke med hverken overlocktråd eller lik farge. Men man kan da ikke vente på at postmannen kommer med tråd? Nei.

Til å koste 32o kroner syr den som en drøm, tiltross mindre estetisk utseende. Den er stillegående, den kutter perfekt og er bare genial! Så nå gleder vi oss til å bli bedre venner!

share this on »
{Pinterest}
11 Comments »

11 Responses to “Ny leke”

Unknown sa...

Hei på deg...
her skal du leke deg din heldigris...

AnitaK sa...

Jøss, kjente akkurat på en følelse av at det må være kjekt å bo i Polen, en tanke som aldri har slått meg før :) Heldige du som har sånn kjekk leke å leke med... Og fiiine pappasokker. Synes du er kjempeflink! Ha en fin dag.

Monica sa...

nå har ikke jeg akkuratt greie på hverken overlock eller symaskiner i det hele tatt, for meg er det et nokså nytt området, men jeg gleder meg til å bli bedre kjent med symaskinene min etterhvert! Men det jeg ville si var at det er sikkert et godt kjøp, selv om den ikke akkuratt er estetisk! kos deg masse med din nye maskin!!

Brit Strikkenerd sa...

320 for en overlocker MÅ VÆRE ET KUPP!! :) Blir spennende å se hva som blir tryllet fram etterhvert:)

Anonym sa...

Gratulerer med nytt "leketøy" og et godt kjøp. Ha en fin uke!

amylin sa...

Så gøy for deg, men jeg må innrømme at jeg ikke en gang vet hva en overlock er for noe.

Marit sa...

Hei!
For et kupp:) Gleder meg til dere er blitt gode venner, for å se hva dere kan trylle fram sammen;)

Anonym sa...

Skal ikke sånne egentlig koste minst en null mer egentlig? *grønn* Bra kupp, kos deg med nyervervelsen! :o)

Anonym sa...

Gratulerer! Jeg fikk meg overlock til jul. Det er utrolig morsomt.og jeg har sydd en hel del. Nå har jeg anskaffet meg billig men god tråd på Stoff og Stil. Et godt råd til trådtreing: La den gamle tråden stå i når du skal bytte. kutt den av over treingen og knytt den gamle sammen med den nye tråden. Dra så ut de gamle trådene til de har veket plassen for de nye. Forstod du? Tror at alle overlockmaskiner er vanskelig å tre.

Anonym sa...

å for en skatt og for et kupp...det er heldiggris det( ja, altså den nye eieren!!!)

Kos deg med den :)

Villblomsten sa...

Heldiggris !! :-)
Snakk om kupp da :-)
Tror sommerferien må bli til Polen :-)
( det var Polen , ikke sant ? )