An apple a day...

torsdag, februar 19, 2009

Jeg har i løpet av det siste året blitt en aktiv eplespiser. Spesielt i pauser på jobb og skolen finner jeg frem eplet fra vesken. Problemet er bare at det alltid er mer enn bare et eple i vesken. Og alt dette 'mer' har som regel kanter og egenvekt. Og når jeg liker eplene best uskadd, er dette en dårlig kombinasjon.
Derfor slo det meg- En eplefrakk!

Eplefrakken er strikket på pinne nr 5,5 i Lys blå og grønn Alfa fra Sandnes. Vil tro at det gikk med maks 20 gram til hele frakken.
Valget falt på tykke pinner og tykt garn etter jeg hadde vært på butikken. Der hadde de nemlig bare appelsin-store epler. Så da hjelper det lite med et lite Prinseple-hus.

Jeg har strikket etter innfallsmetoden og det ble litt prøving og feiling. Det at jeg i etterkant oppdaget et eplehusmønster på Ravelry, det snakkes det ikke om.

Eplehuset ble testet ut på skolen i dag. I labpausen kunne jeg spise et blåmekefritt eple. Me like!
Ei på gruppen min så med store øyne mens hun ristet på hode og konstaterte at jeg er et snodig menneske, samtidig som hun spiste et forslått eple. Say no more :)

Ha en flott helg!

share this on »
{Pinterest}
6 Comments »

6 Responses to “An apple a day...”

Anonym sa...

eplefrakk - en superlur ide :-)
Hvem vil vel ha epler med blåmerker....

Anonym sa...

JEpp, disse eplefrakkene er kjempe stilige og praktiske...Har lurt på om jeg skulle strikke sånne til jentungen sine epler hun har med seg på skolen.....

Anonym sa...

For en stilig eplefrakk, det vat lurt. Du har så masse flott i bloggen din. Ha ei fin helg1

Anonym sa...

Herli eplefrakk du har laget. Jeg har selv noe lignende rundt mine gullerøtter, og har hatt planer lenge om en til mine epler også. Kjempe kjekt og lett å finne i veska blant alt annet:-)

Villblomsten sa...

Hihi :-)

Inger sa...

For en genial ide!