Å deilige vår

lørdag, mars 14, 2009Solen skinner fra tilnærmet skyfri himmel, fuglene kvitrer og snøen er så godt som smeltet.
Parken vrimler av smilende mennesker som har lagt vinterfrakken igjen hjemme. I kiosken på hjørnet er soft-is køen milelang. Det er så definitivt vår!

Når solen skinner ser man ting man ellers ikke ser. Som at det faktisk er litt farger i den heller grå utkantsbyen i Polen. Eller at vinduene er groskitne.
Sistnevnte har jeg irritert meg litt over i det siste. At det kun er jeg som ser hvor skitne de er, det er helt uvesentlig. Med andre ord har jeg investert i både vindusmopp, nal, vindusvask og i det hele tatt. Til og med en ekstra mopp til vindusmoppen. Klar for dyst!
Og i dag ble dysten unnagjort. Alle mine 7 vinduer pluss glassdør med tilhørende karmer ble blankpolert både på innsiden og utsiden. Med livet som, innsats balanserte jeg i vinduskarmen for å nå opp til de øverste hjørnene og laget nok et ganske så underholdende show for polakker på solskinnstur i gågaten nedenfor.

Den store forskjellen? Den er det nok bare jeg som ser. Men jeg ser den veldig godt!

Et annet herlig vårtegn er en herlig tulipanduft i stuen!
Ha en fortsatt fin helg!

share this on »
{Pinterest}
4 Comments »

4 Responses to “Å deilige vår”

Beate sa...

Du har en flott blogg! Gang på gang kommer du med flotte blogginlegg :)Du er kreativ, har gode bilder og lager mye fint!

Anonym sa...

Så deilig med vårstemning!
Du har alltid så fine blogginnlegg og mye fint å vise frem!
Håper du har ei fin helg!

Anonym sa...

Rart det der, at man plutelig FÅR LYST til å vaske når de første solstrålene kommer om våren. Heldigvis går det fort over da, hihi! Men det er deilig med blanke, rene vinduer.

Ha en fortsatt god helg!

Ida sa...

Kjempefin genser. Stilig med raude knappeauge på den eine ugla.