Tusen millioner meter bånd

tirsdag, august 25, 2009

008

Ok. Så ble det ikke fullt så mange meter da jeg var på båndjakt i dag. Men nærmere 30 meter, det ble det. Og det helt uten å ta hardt i en gang.

Det har seg nemlig slik at jeg lå lenge før jeg sovnet i natt. Og det er på sånne kvelder at kreativiteten bobler frem. Som regel er de geniale nattideene bortevekke når jeg våkner morgenen etter. Med andre ord er det helt logisk å stå opp kl 02.30 for å feste ideen til papir.

Ulempen med å ha et Polenlager og et Bergenlager, er at jeg ikke til en hver tid har fullstendig oversikt over hva som befinner seg hvor. I Bergenlageret var det ikke noe egnet bånd til nyideen min, så sannsynligheten for at det finnes i Polenlageret er ganske stor. Men det ville jo være for dumt å ta noen sjanser?

Dermed gikk turen innom Knappehuset, etter at jeg hadde vært hos tannlegen. Båndklippedamen så lett oppgitt på meg da jeg plasserte den ene båndrullen etter den andre på disken. Da jeg i tillegg ikke helt klarte å bestemme meg for akkurat hvor mange meter jeg skulle ha av hver sort, ja da begynte hun å sukke. Og da jeg fant en rull med silkebånd hvis koden var utgått hvorpå jeg fornøyd sa "jeg skal ha resten av den!" ja da stønnet hun nesten, før hun så på rullen og sa "skal vi si at det er fire meter på rullen?"
002

Omsider fikk jeg med meg alle båndbitene og totalsumen ble under en tiendel av det tanlegen krevde for å se på tennene mine.
Da hjelper det litt at det slettes ikke var fire meter på den utgåtte rullen, men heller det dobbelte.

Båndet skal jeg bruke neste gang jeg våkner og tenker "hmm. Lurer på hva jeg skal gjøre i dag"
Med andre ord blir det utpå høsten en gang.

Ha en alldeles fortreffelig uke!

share this on »
{Pinterest}
2 Comments »

2 Responses to “Tusen millioner meter bånd”

Frk.Badegakk sa...

Der var det mye flott! Gratulerer med godt kjøp=D

Magiske pinnar sa...

Mange fine fargar. Vart skikkeleg nysgjerrig på kva du skal bruka alle desse meterane til. :-)