I nattens mulm og mørke

onsdag, august 04, 2010

IMG_0474
Da jeg var i London forrige helg kom jeg over en og annen fristelse. En av disse var Centrique , et nydelig men enkelt sjal. Garnet, Scrumptious DK fra Fyberspates var omtrent like nydelig i fargen Cherry. Og når man kjøper garn til noe spesifikt og konkret, da er det jo så det nesten ikke teller en gang.

Det er noe helt eget med sykehus om natten. Korridorene er mørke, stillheten råder og tempoet er avslappet. Nettopp slik har de siste nattevaktene mine vært. Med andre ord, perfekt. Like før jobb mandag kveld la jeg opp ni makser på pinne nr 5 og like før kl 06 morgenen etter ble de siste maskene felt av. Tempoet gikk betraktelig ned på slutten noe som nok kan skyldes kombinasjonen trøtthet og mange masker. Mønsteret var superlett og satt i fingrene lemge før første rapport var ferdig. Som et avvik fra originalmønsteret har jeg strikket inn ekstra hullrader mot midten på slutten av mønsterrapporten for å få mer symmetri i mønsteret. Etter at den første rapporten var strikket så jeg at jeg nok kunne gjort det samme på sidene, men det får så være. Fint ble det uansett og frister i grunn til gjentakelse!

Jeg strikket den store størrelsen og det gav et passe stort og godt sjal. Brukte omlag 150 gram og sjalet er herlig mykt med sine 50% silke og 50% Blue Faced Leicester. Me like!

Ha en strålende flott sensommerkveld!

share this on »
{Pinterest}
14 Comments »

14 Responses to “I nattens mulm og mørke”

Sirkeline sa...

Nyyyydelig :))

Hanne sa...

Nydelig :D

Wenche/chawo sa...

Nydelig sjal i herlig farge.

Knitgirl sa...

Det sjalet ar nydelig!!Det høres fint ut å strikke på nattevakter...Av og til tenker jeg at jeg burde valgt en jobb der jeg bare trengte å sitte i ro og vente på noe, tenk så mye strikking man kunne fått unna da!

mono sa...

Lekkert! =)

Vera sa...

Nydelig sjal!! Bare nydelig!

duBedåre sa...

Åh, lekkert!!! Og en vanvittig effektiv nattevakt! (o:

Herlig farge. Tipper du og halsen din og høsten vil elske dette sjalet. (o:

Penelene sa...

For et tempo. Og det ble lekkert!

Xhantippe sa...

Nydelig sjal med et flott mønster.

Siren sa...

Fantastisk nydelig sjal! Vakker farge:)

lise sa...

Det ble veldig flott! Og i den ultrakule fargen i tillegg..

lena sa...

http://martinlena.blogspot.com/2010/08/award.html

Laila sa...

Det sjalet var lekkert :-)

skb sa...

For eit tempo du har!
Det er lenge sidan eg forstod at eg har valgt feil yrke. Tenk å ha ein jobb der ein faktisk kan sitje og strikke... Det må vere perfekt.