2009- Året som gikk

tirsdag, desember 29, 2009

Året er på hell og det er på tide med et aldri så lite tilbakeblikk.
2009 har vært et produktivt år og mye har skjedd.


Januar.
016
002011
I januar var det full fart med eksamenslesing og dermed få kreative sidesprang. Jeg begynte på luealongen med friskt mot og strikket januarlue til lillebror. Knappelageret bidro både til tegnestifter og knappehjerte, mens såpeutfordringen resulterte i kaffesåper til kjøkkenet. Eksamen gikk bra til slutt og måneden ble avsluttet med tur til Trondheim og til Bergen.


Februar
001013007
001
De to første ukene av februar ble tilbrakt i Bergen. Her strikket jeg pulsvanter til bestemor og jobbet aktivt med å overvinne sokkestrikkeskrekken, dog med varierende resultat. Mitt traumatiske strikkeporsjekt ble omsider ferdig, tremenning Milla fikk ny kjole.
Mars
011
006003
I mars ble det ikke strikket så mye, men en Uglegenser til meg selv (som forøvrig fikk litt vel hard medfart i vaskemaskinen) ble det i tillegg til en søt hjertejakke.
Strikkepinnene ble oppgradert til terasseblokker og jeg jobbet videre med sokkestrikkeskrekken.


April
005003006
I april var det påske og tid for Bergenstur igjen. På strikkefronten ble det strikket sokker og luer. Evighetsflettene ble omsider ferdige. Frøken Fjong ble født og tyllskjørt produsert
Jeg prøvde ut ting jeg ikke kan og endte opp med en hjertekrans.

Mai
004
007037
Mai var måneden som stod i tyllets tegn. Tyllskjørt ble produsert på rekke og rad til Harry Cup.
Nalle fikk omsider sin Nalla og jeg strikket småsokker i fleng. Jeg snakket lenge i telefonen, noe som resulterte både i babylue og babyjakke.

Juni
007

Så var det klart for ny eksamensperiode og mesteparten av tiden forsvant til strukturformler og dets like. Innimellom fikk jeg strikket en søt vest, en liten genser, et par luer og et par svære sokker. Halvveis i måneden fikk jeg sommerferie og satte kursen mot Bergen og sommerferie. Og på den aller siste dagen i juni fylte jeg 21 år!

Juli
008
016011

Juli ble på flere måter en hard måned. Jeg begynte i ny jobb på Haukeland og strikkelysten var heller fraværende. Mellom slagene ble det strikket fletter; flettejakke og flettevest. I tillegg ble det produsert en liten lilla topp

August
014P8172684015012009

I august jobbet jeg stort sett hver dag, men en liten tur til Hardanger ble det tid til.
Jeg strikket jordbærjakke med tilhørende lue, stripete babygenser og en liten babylue. I siste halvdel ble verdens fineste tantetroll født og da var det på sin plass med tantestrikket teppe.

September
024
De første septemberdagene ble tilbragt i Polen, men noe mer enn en lyntur ble det ikke. I Bergen jobbet jeg noen dager før ferden gikk videre til Hellas og en uke med strandliv. Jeg begynte på heldressen til meg selv og fikk ferdig en liten lue med fletter. I slutten av måneden ble bilen pakket med kjøreretning Polen.

Oktober

010026005
006014027

Oktober kom og sommerferien var offisielt slutt. Skolestart i tredje klasse var neste steg og som valig var kreativiteten på topp.
Jeg strikket kjole til lille Sara og babyteppe til lille Fredrik. Heldressen til meg selv ble ferdig, det ble også Mariusgenseren.
Jeg sydde klinikkpose og teppe til lille Melis. Oh helt på slutten av måneden ble Svaneliket sydd.

November

page028page
I november fartet jeg rundt og var både høyt og lavt.
Det begynte med en langhelg i København, hvor Ask og Viktor fikk nye, maratonstrikkede gensere. Videre ble en drøy, noe spontan ferieuke uke tilbragt i Bergen og fyrstikkesker i fleng ble til. Et par dager ble tilbragt i Bialystok, med sjokklesing, lungebetennelse, PC-død og kaninstrikking før snuten igjen ble vendt mot Warszawa, Fagseminar og Mads Gilbert. Kjekke ting. Med på all denne fartingen ble den nysydde flashcardposen

Desember
007019011

I desember kom bestemor på besøk, et besøk som ble avsluttet med nok en helg i Warszawa. Innimellom all lesingen ble pepperkaker bakt, juletre pyntet og kalenderpakker åpnet. Jeg strikket både rosa og grønt teppe til lille Jonathan og julekortene ble ferdige i god tid før jul.
Midtveis i måneden reiste jeg til Bergen på juleferie preget av både julejobbing, julebesøk og julefri.Nå som året er på hell kan jeg se tilbake på et år som for det meste har vært veldig kjekt. Det har vært et lærerikt år og jeg har opplevd mye, både på godt og vondt. Jeg har lært å ta vare på øyeblikkene og sette pris på hverdagen.
Dessuten er det slettes ikke sikkert at gresset er grønnere på den andre siden...

Når vi nå går inn i det nye året trives jeg med studiene mine, har en kjekk jobb og mange fine mennesker rundt meg. Alt i alt går jeg inn i det nye året som en ganske tilfreds sjel :)

Sånn avsluttningsvis vil jeg takke alle og enhver som har vært innom i løpet av det siste året og for alle de utrolig hyggelige kommentarene dere legger igjen. Det gjør bloggingen kjempekjekk!

Godt nytt år

share this on »
{Pinterest}
15 Comments »

15 Responses to “2009- Året som gikk”

KRØLLEMIKKEL sa...

Det var mye flott du har laget i 2009. Ønsker deg et godt 2010!

Irene sa...

Mye flott arbeid der, ja! Du kan være stolt!
Godt nytt år til deg også!

Margrethe sa...

Så fin årskavalkade! Godt 2010!

Red Hobbitt sa...

Så mye flott du har laget. Artig at du har laget en sånn oversikt nå når året snart er historie.
Heldige tantetrollet som sikkert får masse fint hjemmestrikk i årene fremover.

Stine sa...

Tusen takk for mye inspirerende lesning i 2009. Jeg kommer tilbake også i 2010!

Ha en fortsatt god jul, og et godt nytt år!

gyldenkron sa...

Så mye flott du har laget i 2009 og tenker 2010 blir likedan

Hanne sa...

Jøye meg så mye fint, jeg blir helt overveldet over alt det fine du har laget. Kjempe morsomt at folk lager slike kavalkader :D ønsker deg et fint hobbyår også i 2010 :)

Elisabeth sa...

Så koselig oversikt over 2009! Du har laget utrolig mye fint også, kanskje har du inspirert meg til mitt nye prosjekt også ;) Tiden vil vise. Ha et riktig fint og godt nyttår!

AnitaK sa...

Så masse fint du har laget! Utrolig spennende å se hva du produserer, finner på og driver med. Ønsker deg ett riktig så godt nytt år, klem

Anonym sa...

ACecilie: Så flott årskavalkade du har laget, og for ikke snakke om alt det flotte du har strikket.
Takk for det gamle og ett kankene godt nytt år:-)

amylin sa...

Så mye flott du har laget. Ha et flott hobbyår i 2010.

Pernilla sa...

Åhh, for en koselig blogg du har og hva mye fint du har laga
Denne bloggen glær jeg meg til å bli bedre kjent med ut i det nye året.

Jeg ønsker deg et riktig Godt Nyttår.

Pernilla

lise sa...

Fin årskavalkade, kjekt å se litt samlet produksjon, det blir plutselig veldig mye. Håper du får et fabelaktig godt 2010, med stor suksess innenfor alle områder!

Silje sin blogg sa...

Godt nyttår! jammen har du hatt ett produktivt 2009! Får tru 2010 bringer like mange fine håndarbeider;)
Titter innom bloggen din innimellom da veit du;)

skb sa...

Så mykje flott du laga i 2009! Julekorta var skjønne, så enkle og alikevel så effektfulle.
No er me omtrent halvvegs i 2010, og eg håpar sommarferien vert toppers.