Så Hatten Passer

lørdag, oktober 30, 2010

IMG_1210

Skal en tro de lærde, så går vi tidenes kaldeste vinter i møte. Ryktet sier at det blir den kaldeste vinteren på tusen år. Det er lenge det.

Jeg for min del synes det var kaldt nok i fjor, jeg, og er litt skeptisk til denne meldte kulden. Så som en del av forberdelsen har jeg bitt i det sure eplet og strikket meg en lue.
Jeg er så definitivt ikke et luemenneske og kan tenke meg lite som er verre enn å bli tvunget til å gå med lue. Men så er det nå en gang slik at jeg ser at den har en funksjon, en ganske nyttig en sådan. For det er ikke så kjekt å fryse på ørene.

Luen, eller bereten som det heter på fint, er strikket av halvannet nøste Babysilk fra Du Store Alpakka på pinne nr 2,5. Mønsteret er Lace Beret fra fjorårets Holiday Vogue. Den ble veldig fin, men kanskje pittelitt stor. Men med en liten innsnurpningsmaneuvre så blir det nok bra.

Så gjenstår det å se om den blir en suksess eller om det blir nok en kald vinter for ørene.
Ha en flott lørdag!

___________________

Rumour has it is hoing to be a cold winter. A very cold winter at that. I am not so sure I like this rumour. Not sure at all. Nevertheless I have started preparing for said coldness and knit myself a beret.

share this on »
{Pinterest}
6 Comments »

6 Responses to “Så Hatten Passer”

strikkefrua Elin sa...

Stilig beret. Eller lue.
Likte ikke dette med kald vinter, jeg er ikke lagd for kulde, født på feil sted.
Jeg har også kjøpt garn lue, kanskje får jeg strikket den med:)

rosalia sa...

Elegant picture to show an elegant work!
Beautiful!

Unknown sa...

Så stilig lue!

Syntes også bildene var knallstilige!

amylin sa...

Veldig fin lue!

wigdis sa...

For et flott bilde av en nydelig lue. Du lager veldig mye fint og tar flotte bilder.

Unknown sa...

I know the place where you took this photo. Looks stunning and I love the colour. If my Norwegian-guessing skills work, it's your own creation, am I right? Congratulations :)