Cuddly

tirsdag, mai 10, 2011

IMG_2207

Sommeren er på plass, herlig herlig!

Jeg har omsider fått gjort noe som har stått på to-do listen lenge. Nemlig lage PDF-filer av Cuddly. Og i den anledning er det jo bare naturlig at man strikker en ny kanin?
Denne kaninen, som foreløpig er den siste i rekken, er strikket i lys pudderrosa Paris fra Drops. Til denne kaninen har jeg brukt pinne nr 4,5 og i frykt for at det ikke skulle være nok med et nøste, felte jeg når hver side hadde 44 masker, istedet for 50 som mønsteret tilsier. I tillegg har jeg forsøkt meg på noe jeg ikke kan, nemlig å hekle en kant rundt kaninen. Heklet først en runde langs kanten, neste runde heklet jeg løkker. Som sagt, hekling er noe jeg overhodet ikke kan, derav heller diffuse beskrivelser. Men resultatet ble ikke så altfor ille og jeg er godt fornøyd med egen mestring.

Så om du har lyst til å strikke en egen cuddly, så kan du enten laste ned mønsteret ved å klikke her download now eller følge linken i margen. Den finnes både på engelsk og på norsk, i hver sin fil.

Ha en fortreffelig flott tirsdag!

_______________________________
Finally, here it is- the PDF-files of Cuddly. So if you want to knit one, just follow the links. The pattern is both in English and in Norwegian.
The latest little bunny is knit in Paris on needles 4,5

share this on »
{Pinterest}
5 Comments »

5 Responses to “Cuddly”

Silje sin blogg sa...

Så søt kanin;) Jeg tror jeg må ta vare på den oppskriften, for det er jo en søt gave til noen som venter små;)

Inger sa...

Veldig søt kanin :) har skrevet ut oppskriften og planlegger å strikke den til mitt kommende bonusbarnebarn

Takk for sist i Bergen. Det var hyggelig å hilse på deg :)

LillaManilla sa...

Så herleg! Tusen takk for oppskrift :)

Silje sa...

Supert med pdf-filer som legger seg rett inn i iBooks. Tusen takk! Har laget den en gang før, men fant ikke oppskriften igjen.

Herlig liten rosa kanin...

kim sa...

hmm.. sitter her og prakkes med den der sammenføyninga, kjønner den ikke helt.. hjelp??