Sommerdager

mandag, juli 11, 2011

IMG_2483

Joda, sommerferien var bare ti dager unna da siste innlegg ble postet. Men så reiste jeg hjem og sov i noen dager. Og så begynte jeg å jobbe. Og så reiste jeg til Frankrike. Og så fortsatte jeg å jobbe. Med andre ord har det gått litt i ett den siste måneden.

Dette babyteppet er noe av det mykeste jeg noen gang har strikket. Til bursdagen i fjor fikk jeg en hespe beige babyalpaca fra BC garn og endelig klarte jeg å bestemme meg for hva den skulle bli. Babyteppe fra hjørne til hjørne på pinne nr 3,5. Enkelt og greit og veldig fint. Garnet er på 500 m pr 100g og på pinne nr 3,5 ble det både tett og luftig på en gang. Me like.
For å fiffe litt opp strikket jeg en kant i lys rosa alpaca som ble sydd på etterpå. Teppet måler ca 110x110 og er fantastisk deilig, heldige den som får det.

Ha en flott mandag!


_____________________________________________

Updates have not been as frequent as I'd like, but life happened.
Since last time I have made a very simple, yet elegant, baby blanket. The blanket is knit from corner to corner on needles 3,5 in the ever lovely Babyalpaca fra BC Garn. The edging is a simple lace knit over 10 sts.

share this on »
{Pinterest}
10 Comments »

10 Responses to “Sommerdager”

Tutten sa...

Teppet ble nydelig og så mykt å godtå ta på :)

Anonym sa...

Fine teppet!

Marieki sa...

Så fint teppe! Det ser fantastisk mykt og deilig ut!:D

LilleAsk sa...

Nydelig babyteppe du har laget.

Leei sa...

Det såg vanvittig mjukt og deilig ut! Deilig for ein liten baby å tulle seg inn i.

Quiltemarerittet sa...

Nydelige farger!

Unknown sa...

Skikkelig fint :-)

Elisabeth sa...

Nydelig teppe, og jeg ser at det er mykt! Enig med deg: Heldig er de som får dette teppet ;)

Thatina sa...

Nå har jeg lest bloggen din helt tilbake til 2006., og det første som slår meg er at "hu der sover jo aldri..!" All den kreativiteten som flyter ut av deg, og i tilleg har du tid til å blogge om det, studere og reise europa rundt! Jeg er mektig imponert! Gleder meg virkelig til å følge deg videre :)

skb sa...

Flott teppe.