Enda flere striper

tirsdag, juni 04, 2013For et par år siden var jeg i London og kjøpte garn, egentlig ganske mye garn. En del av det er brukt opp for lenge siden, men så er det noen nøster som har blitt liggende i et evig håp om at det perfekte prosjektet skal dukke opp.

Midt i det verste eksamensrushet nøstet jeg opp to av hespene og satte i gang med en babyjakke. La opp 140 masker på pinne 2,5 og strikket i vei.
Det grå garnet er egentlig et sokkegarn i alpakka, og han som solgte meg garnet kunne si at det var pels både fra Anna, Alfie og Charlie og at de hadde det veldig bra alle sammen.
Synes det er så hyggelig med små familiebedrifter!
Garnet med litt mer farge er 100% kasjmir fra Old Maiden Aunt. Garnet var absolutt nydelig der det lå i en hespe, men typisk nok ble det ganske kaotisk når man strikker med det. Løsningen ble dermed å strikke rillestriper fra vrangen, det funker gull for å dempe spraglegarnet!

Nesten hele hespen av alpakkagarnet gikk med, mens kasjmir er en drøy sak og trengte bare 25 gram av det garnet. Jakken er ca 9-12 mnd i størrelsen og ubeskrivelig myk og god.
Knappene er restene av de knallfine spiraltreknappene jeg fant i en bortgjemt knappebutikk her nede. Nå har jeg bare en igjen, så det spørs om jeg ikke må innom for å hamstre med meg noen flere før jeg reiser. De er jo så fine!

Ellers må jeg få si tusen takk for gratulasjoner i forrige innlegg. Det er utrolig deilig å endelig kunne si at man er ferdig med medisinstudiet, det har vært seks tøffe, men kjekke år!


share this on »
{Pinterest}
6 Comments »

6 Responses to “Enda flere striper”

Jordmor-Hanne sa...

Flott jakke! Liker fargene!

Unknown sa...

Det var en lur måte å gjøre multifarget garn mindre spraglete på, ble en kjempefin jakke!

Sommertid sa...

Den her likte jeg veldig godt, fargemessig og mønster.

Gratulerer med ferdig utdannelse. Nå gjenstår å finne en jobb. Lykke til videre med det.

Go helg !

Anonym sa...

Grattis med legetittelen Tora, du har vært kjempeflink, vi er stolt av deg!! Hilsen og klemmer fra Jørpeland

Lykke sa...

En rigtig sød trøje - jeg er ret vild med farverne :-)

Strikkedoktor'n sa...

Nyyydelige farger!