babyteppet fiks ferdig

mandag, januar 29, 2007


Det var ikke mye som var igjen før dette teppet var ferdig, men nå er deti hvertfall helt ferdig og må si meg ganske fornøyd. Var litt spent på hvordan løsningen med knappene ville bli, men er egentlig fornøyd.
Det er ikke så lett å se på bildet, men det hvert hjørne har en blomst dannet av perlemorsknapper i hvitt og rosa. Når teppet så svøpes om en liten tass, vil det være mulig å kneppe igjen teppet, slik at det sitter godt samtidig som det ser pent ut. Total størrelse er 90x90 cm, og det holdt med 100g.

The baby blanket is now officially work completed.This beauty is 90x90 cm big and weighs in at 100g.
I have a thing for buttons (first step is admitting it, right? ) but this time I also found a practical use for the buttons. See, when the baby is all snuggled up in this blanket, you can button the flowers and the blanket will stay in place. Of course, seeing as this is in fact meant for a tiny baby, the buttons are fastened and secured carefully. Wouldn't want any choking!!

share this on »
{Pinterest}
2 Comments »

2 Responses to “babyteppet fiks ferdig”

Engeline sa...

Vakkert. Og med tanke på alle de kommende, skremmende babyutviklingene vi ser i vår familie, kan det sikkert bli bruk for babytepper opp og ned og i mente.

Til din kommentar forleden, i forhold til Annas kommende moderskap er det absolutt tid for å skrike i angst. Fastholder fremdeles at det er lenge til jeg, og du, skal ha barn - vi vet da å beholde vår egen barndom først. Dessuten er unger mye morsommere når de er noen andres.

Engeline sa...

Jeg mente det for øvrig - teppet ble virkelig veldig pent. Knappene ser, i hvertfall fra Trondheim, ut som prikken over ien.