Hjerter på rekke og rad

torsdag, juli 31, 2008


Denne kjolen har jeg strikket tidligere, og da sa jeg noe om at jeg nok kom til å strikke den igjen. Og som sagt, så gjort.
Til Lisboa tok jeg med meg et nøste økologisk bomull og begynte på kjolen, men det var ikke nok garn til mer enn bærestykket. Så kjolen ble lagt på vent til jeg kom hjem til nøste nr. 2.

Kjolen er da altså strikket på pinnenr 3.5 i en herlig og myk økologisk bommull. Brukte nesten 2 hesper, så vil tro en 90-95 gram. Garnet fikk jeg fra Gottland for noen år siden.

Mønsteret er selvfølgelig Sweetheart av Tora. Jeg har riktignok gjort noen endringer fra mønsteret. Bl.a har jeg avsluttet skjørtet med en hjertebord, noe jeg synes ble kjempeflott. Valgte å strikke denne med økningene som på bærestykket, da skjørtet fikk en fin avsluttning med en noe kurvet kant.


Knappene fant jeg tilfeldig når jeg var innom Panduro. Fargemessig lyger bildet litt, da kjolen er svakt offwhite. Men det er begrenset hva man får til etter solnedgang disse julidagene. Nå tror jeg det holder med kjolestrikk for en stund. Veldig greit, og søte blir de. Men det er vel best å gi seg mens leken enda er god.
Prosjeker på pinnene har jeg nok av, og to ferdige småtrøyer som håper på at jeg skal ta meg en bytur for å finne knapper snart.
I morgen, i morgen!

share this on »
{Pinterest}
7 Comments »

7 Responses to “Hjerter på rekke og rad”

Anonym sa...

Aldeles nydelig og høy snuppefaktor.

Ugla sa...

Nydelig kjole. Likte godt hjerteborden nederst.

Anonym sa...

Skjønn!

Anonym sa...

Kjolen er kjempesøt!

amylin sa...

Så utrolig søt kjole du har strikket.

Margrethe sa...

Så flink du er! Søte babykjoler på rekke og rad... jeg vil også ha strikkelyst og tålmodighet!

Monstermønster sa...

Nydelig kjole, likte godt at du hadde lagt hjertebord på slutten, flott avrunding.