Ved årets slutt- Et tilbakeblikk

onsdag, desember 31, 2008

Vi nærmer oss slutten av 2008, og da er det vel på sin plass med et tilbakeblikk.
2008 har vært et forferelig slitsomt år på alle måte, og jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg gleder meg til dets slutt.

Januar bestod for det meste av eksamenslesing. Praktisk og teoretisk eksamen i biologi ble bestått i slutten av måneden. På den nest siste dagen i januar, ble jeg tante til lille Melis.

I februar hadde jeg semesterferie. To uker ble tilbrakt i Bergen, og en langhelg i Oslo og Drammen. Veldig kjekke turer og mange gode venner. I februar strikket jeg Februar jakken og flyttet i ny leilighet med Gro.I mars strikket jeg Sweetheartkjolen og matrostrøye. Jeg var på påskeferie i Bergen og på hytten. Mine nærmeste venner fikk besøk av påskeharen. Skuddårsbarnet Marius ble feiret med brask og bram og gullfiskene våre døde
.

I april fikk jeg ferdig fisketeppet, som enda ikke er blitt blogget i sin fulle prakt. Jeg strikket Surprise jakken og lagde strutteskjørt til lille Ida. Jeg var på helgetur i Warszawa med en veldig god venn. Mot slutten av måneden var jeg i København med familien, hvor jeg var på Tivoli og Bodies-utstillingen. Det som ikke var fullt så kjekt, var at vesken min ble frastjålet.


De første maidagene tilbrakte jeg i Bergen, resten av måneden stod i anatomiens tegn og eksamenslesing. 17-mai ble feiret som seg hør og bør med tog, sjokoladecafe og embryologi. Til alle kveldsfilmene ble Presto change jakken og sauegenseren strikket
.

I juni hadde jeg to eksamener, pakket ned leiligheten, reiste til Bergen på sommerferie, og begynte å jobbe. Jeg strikket mine første kluter og en brun myk jakke. På månedens siste dag, fylte jeg 20!I juli strikket jeg enda en Sweetheartkjole, en Little Sister's dress, en stripete soltunika og en søt omslagstrøye. Jeg jobbet en del, men var også på en ukes ferie til Portugal og Lisboa.I august strikket jeg Cobblestone til meg selv, flere kluter til nye leiligheten, babylue med perler, rosa babyserk, og en lilla egenkomponert trøye. Jeg samlet knapper og var på en nyåpnet Stoff og Stil. En aldri så liten tur til Hardanger ble det og.


I september var jeg en snartur i Polen for å flytte inn i den nye leiligheten min. Parabolen kom på plass og alt var velstand. Så stod Bergen for tur, hvor jeg slappet av i en uke. To Jesien-skjerf ble strikket, og et tyllskjørt ble laget til Emma. Jeg malte en million kleklyper røde med hvite prikker, og gjorde ferdig Februarjakken min. Mot slutten av måneden returnerte jeg til Polen og skolestart i 2.klasse.Oktober markerte skolestarten. Jeg utforsket mine kulinariske ferdigheter. Jeg strikket og broderte babyvotter, strikket skjerf og pulsvanter i melkegarn, halsvarmer og den sjarmerende Englefanten. Jeg sydde pung til kaffepenger, kleklypepose, julestrømpe og varmepose med ris. Jeg lagde smykke med perleball og perlehjerter.I november sydde jeg oppvaskhansker, strikket bolero til meg og nok et Jesien skjerf. Jeg lagde bursdagskrone til Harald og Mr. Dust ble en god rengjøringshjelp. Jeg fikk omsider strikket ferdig Hjertesjalet mitt, og sydde på en halv million perler. Knapper ble sortert, Julekort laget, skrevet og sendt og juletreet fikk en ny stjerne.


Idesember hadde jeg forferdelig mange prøver og annet ille. Jeg sydde hjerter til jentenes julebord og laget et nytt perlearmbånd. Jeg fikk kjempeflotte julekalendre som hjalp godt på nedtellingen til juleferie. Reiste hjem til Bergen på juleferie og fikk konstantert lungebetennelse. Så juleferien ble ganske amupert på grunn av det.
Men ellers har det vært en finfin jul


2008 har vært et lærerikt og produktivt år. Men det har også vært et uheldig år. Jeg kan ikke huske å ha vært så mye syk noe annet år som i år. Uflaksen har heller ikke tatt noen ende. Nedturer har vært i flertall, men det gjør heldigvis at oppturene blir så mye mer verdt.

Uansett, så ser jeg frem til et nytt år, og håper at 2009 blir et flott år for oss alle!

Et godt nytt år ønskes dere alle!

share this on »
{Pinterest}
9 Comments »

9 Responses to “Ved årets slutt- Et tilbakeblikk”

Torilh sa...

Fantastisk flott årskavalkade, og så mye lekkert du har laget altså.
Godt nytt år ønskes deg!

Anlen sa...

Imponerende tilbakeblikk! Ha eit godt 2009:)

Margrethe sa...

Livet er kjipt, vondt og fælt til tider - og selv om noen påstår det er å leve, så er det ikke moro når det står på, det skriver jeg gjerne undr på! Ønsker deg et bedre 2009 enn 2008 :)

Anonym sa...

Alle gode nyttårsønsker til deg!

Å komme til årsskiftet når det foregående året ikke har vært et "jubelår" kan være både godt og vondt... Sender deg gode tanker for det nye året - og håper det vil bli rikt på gode ting!

Jorun sa...

Du har hatt mye å styre med i 2008, ja! Skjønner nesten ikke at du har klart å få til alt sammenOg atpåtil vært syk!
Ønsker deg et fint 2009, med mange gode opplevelser!
Lykke til!

Anonym sa...

Noen ganger er det godt å oppsummere selv om alt ikke har vært like kjekt. Ønsker deg alt godt i 2009! *klem*

Hilde sa...

Så fin oppsummering av 2008! Du er jammen kreativ. Ønsker deg et flott 2009.

pernille sa...

Godt nytt år til deg og at du blir frisk igjen. fölger bloggen din med stor nysgjerrighet, fordi jeg snart skal starte til aa studere medisin =)
hilsen meg

Beate sa...

Ønsker deg et godt og kreativt nytt år! Gleder meg til å se alt det du tryller fram i 2009