Det våres

tirsdag, januar 20, 2009
I dag har det vært strålende sol og knallblå himmel her i B-stok. Gradestokken nærmer seg 0, og en skulle nesten tro det var vår. Om man unngår å se ned, vel og merke. For der er det hvitt. Veldig hvitt.
Jeg har utnyttet dagens dagslys og kan derfor vise det som er av vår i leiligheten for tiden. Det er forøvrig også hvitt.
I stuevinduet har jeg 11 nydeluge hvite tulipaner. Jeg skulle egentlig ha ti, men da jeg kjøpte de nektet hjernen å fortelle meg hva ti på polsk er. Elleve husker jeg, derimot, og dermed ble det slik. I den søte Snacksskålen har jeg hvite (tror jeg) krokuser som forhåpentligvis spretter ut før jeg reiser nordover neste uke. Og så er det orkideen da. Den er ganske fin den og!

Ha en flott tirsdagskveld!

share this on »
{Pinterest}
4 Comments »

4 Responses to “Det våres”

Anonym sa...

Nydelige, vårlige bilder. Var det ikke du som nettopp hadde minus 26 grader da? Uansett, man kan jo tjustarte på våren innendørs. Jeg har kjøpt primulaer som står i vinduet og titter ut på sludd og regn.

God tirsdagskveld til deg også!

Hobbymegher sa...

Så herlige blomsterbilder! Følelsen av vår, ja! :0)

Margrethe sa...

Så fine vårbilder! Jeg kjenner godt til det med å distrahere seg selv, idag har jeg ikke lest fordi jeg måtte teste ut om jeg kunne bruke de perlene jeg hadde på snøstjerneluen. Og siden jeg kunne det, så måtte jeg se hvordan det ble. Og så... ja, du ser systemet?

I Trondheim har vi ganske mye kjekt, egentlig. Av garnbutikker har vi vel egentlig bare Jens Hoff (som har avdeling på Trondheim Torg og på KBS-senteret) og Garnhuset i Fjordgata, men begge er veldig kjekke butikker. Ved siden av Garnhuset (neste kvartal) ligger Panduro, som jo alltid er greit å stikke innom. I kjøpmannsgata, i den husrekken som ligger nedenfor veien, ligger Jordbærstedet - en nydelig quiltebutikk med mye flott stoff. Der ligger også en Marimekkobutikk. Av interiør har vi jo Kremmerhuset som har mye småpent, de ligger inn fra Nordre og i Byhaven. I Jomfrugata ligger Perlehuset vis a vis Byhaven og fortsetter du den gaten oppover, så er det flere småsøte butikker der. Håper du har brukbar guide med deg. Jeg har egentlig forelesningsfri om onsdagene, men skal selvsagt på en konferanse - eller skulle jeg guidet deg.

Ja, forresten, jeg har en utmerkelse til deg også :)

Anonym sa...

Ja - du sier noe - det er jo snart vår!

Lykke til med eksamensoppkjøring!