Såpeutfordring

søndag, januar 11, 2009

Min kjære kusine Ellinor utfordret meg til å utvide mine horisonter. Dette gjorde hun ved å gi meg et såpestøpesett til jul.
Og jeg, jo jeg tok utfordringen. I går mens jeg leste om utvikling av urogenital sysemet, så gikk jeg løs på utfordringen. Man mp da ha pauser.
Jeg må si jeg ble litt skuffet. For dette var jo ikke vanskelig i det hele tatt. Ikke tok det lang tid heller. Dobbelskuff.
Men det var da artig.
Jeg har etterhvert som eneboer forstått dette om at det er viktig å ha et møblert hjem. Og et møblert hjem er fullt av prakiske dippedutter. Og det er det jo klart at jeg må leve opp til- derav valg av såpesort som ble laget.

Jeg har da laget kaffesåper! Ikke er jeg spesielt glad i løk, så det skjærer jeg sjeldent. Og fiskeutvalget visner i forhold til det jeg er vant med hjemme. Men kaffesåpe, det har jeg :)

Fylte såpemassen i muffinsformer og lot den stivne litt før jeg la noen kaffebønner på toppen. Det ble en ganske fin effekt, og jeg er fornøyd.
Nå skal resultatet fra denne ladningen omfordeles til folk og fe, mens jeg bestemmer meg for hva jeg skal gjøre med resten av såpemassen.

Tusen takk for en fin utfordring, Ellinor! Horisonten min er utvidet!

share this on »
{Pinterest}
5 Comments »

5 Responses to “Såpeutfordring”

Ida sa...

Høres gøy ut å prøve noko nytt. Når du sei det ikkje er vanskeleg kan ein jo trygt prøve ut det her ein gong.

Anonym sa...

Det er moro å lage såper, det er så mye man kan putte oppi. Også er de veldig kjekke smågaver!

Anonym sa...

Stilig, det så mer ut som noe spiselig og godt enn som såpe!

Engeline sa...

Hah! Jeg visste at en kreativ julegave til deg ville ende opp i noe pent noe, og jeg er meget fornøyd med de nye viddene horisonten din nådde. Når du kommer til Trondheim, tror jeg at vi skal gå på kreativ handlerunde og se om ikke vi kan lage mer morsomme leketøy. Kanskje såpe med te?

pepperkverna sa...

Du verden, dette var da kreativt! Hege