Der pinnene bor

fredag, mars 06, 2009

Strikkepinnene mine har ymtet frempå at de ønsker seg et nytt bosted. Pinnelien borettslag er tydeligvis ikke bra nok lengre. De har klaget på uventet besøk, til alle døgnets tider, av andre beboere. Rekkehus er rett og slett ikke tingen lengre. De vil ha lavblokk. Med utsikt.

Hva gjør man da? Jo. Man finner frem restene som ble igjen etter at oppslagstavlen og strykebrettet fikk nye trekk tidligere i år. Så tørker man støv av symaskinen og ønsker den et riktig godt nytt år. Og vips bom bang- en lavblokk er skapt. Langt fra alle har fått flytte inn enda, men det blir det nok en ordning på ganske raskt.

Siden stoffet er det samme som på både oppslagstavlen og strykebrettet, så sklir nybygget rett inn på kontoret. Og pinnene fryder seg over 20 nye leiligheter. De har dessuten blitt lovet å ikke få besøk av fremmede i tide og utide, slik som tendensen var før når man ikke alltid gadd å gå til enden av rekkehusene for å finne riktig plass.
Det eneste som mangler nå, er to hemper på baksiden, så skal pinnene få plass på innsiden av døren på kjøpmannsdisken. Det å ha dem hengende fremme på veggen er nok ikke sunt, hverken for dem eller meg. Så da blir det sånn.

Og Pinnelien? Pinnelien er foreløpig degradert til ferieboliger. Kanskje det blir noen gjester der i påsken? Hvem vet.

share this on »
{Pinterest}
6 Comments »

6 Responses to “Der pinnene bor”

Anonym sa...

He-he
Herlig!! Du skriver utrolig bra. Takk for en god start på bloggrunden min:)

KATTEMORS KOSEKROK sa...

Tusen takk for hyggeligkomentar på bloggen. Her var det så mye flott at jeg har brukt en halv time på å bare se og lese. Ønsker deg en god og flott helg!

Ida sa...

Lavblokk ser ut å funke fint. ;) Sei som annetteK, du skriv bra. Kjekt å sjå. Har ikkje vore innom her før, men trur nok at eg kjem ein tur tilbake. :)

Hobbymegher sa...

Kjempelurt!!!
Lavblokk ser jo ut til å funke fin!
Ha en fin lørdag!

Line Kristine sa...

Må bare si det samme som flere over meg her, jeg altså: du skriver bra! Og i tillegg lager du mye fint :)
Kunne du tenkt deg å lage et sånt "pinne-etui" på bestilling?
Line Kristine (inekittine@hotmail.com)

Villblomsten sa...

For noen heldige knapper :-)