Det går fremover...

mandag, oktober 30, 2006

...med både det ene og det andre

I dag har jeg montert en lue og Ludvig har stilt opp som modell selv om han ikke er helt ferdig. Har også lest litt i Gift (Kielland, særemne) og jobbet litt med fysikk.
Har også fått oversatt noen av frasene på www.lilypie.com.


Denne luen er strikket i babyull fra Rauma. Likte ikke helt mønsteret, så det ble noen endringer. Men noenlunde fornøyd med resultatet.
Størrelsen er 0-2 mnd og pinne nr som er brukt er nr 2. Med andre ord arbeid for den tålmodige. Kanskje derfor den har ligget så lenge? Det som var igjen å gjøre med denne luen var å sy bremmen foran fast og tre i bånd. Joda, man utsetter selv de minste ting...
Luen har for øyeblikket ingen eier, men det kommer nok alltids en ny verdensborger som trenger noe til å varme hodet. Det er i hvertfall lov å håpe :)


Ludvig er med fremdeles, han. Nå har han fått hatt og skjerf og er nesten ferdig. Skjerfet er i vaskemaskinen i skrivende stund, og hatten er fremdeles ikke sydd fast. Blir ikke enig med meg selv med tanke på øynene og nesen har jeg en ganske annen ide for :)
Har fått navn på hatten, han skal ihvertfall ikke måtte oppleve noen identitetskrise selv om han havner opp hos 6-åringen :)

www.lilypie.com kommer stadig nærmere en norsk oversettelse. Har holdt på med dette en stund nå, så forhåpentligvis blir det snart fullført.
Enn så lenge får de duge med engelsk tekst :)

Lilypie 4th Birthday Ticker

Ellers er man hoppeglad for at det kun er 24 dager til man er ferdig med nynorsk for alltid!!!!

Until next time

share this on »
{Pinterest}
3 Comments »

3 Responses to “Det går fremover...”

Anonym sa...

Kjempesøt lue! :)

Anonym sa...

Den lua var bare helt nydelig!

Anonym sa...

Åååå - den lua var bare helt skjønn! *sukk*