Møt frøken Fjong

søndag, april 26, 2009
Frøken Fjong er et særdeles sjarmerende vesen. Hun er i fjern slekt med den to år eldre Frøken Snupp.
Frøken Fjong er veldig glad i å pynte seg og ble kjempeglad da hun fikk høre at hun skulle i bursdag i går. I den anledning fikk hun silkeroser i ørene og det største og mest fluffy tyllskjørtet hun kunne finne. Siden hun skulle i 26-årsdag, fikk hun 26 perler på skjørtet sitt.

Hun var småskeptisk da hun skjønte at hun skulle gies bort til bursdagsbarnet, men forstod fort at hun kom til å få et svært godt hjem hos Camilla. Og da var det mer enn greit. Selv om hun ble hetende Bernt på slutten av kvelden.

share this on »
{Pinterest}
5 Comments »

5 Responses to “Møt frøken Fjong”

Frk. Chilli sa...

Fantastisk fin hun/han var!!! Og for en super bursdagspresang. Håper h*n er fornøyd i det nye hjemmet sitt:-)

Petronella sa...

Søt kanin - Søt historie :-)

mimouna sa...

Så herlig! :o)

Engeline sa...

Frøken snupp hilser og sier takk for sist, og før jeg rekker å avbryte henne forsikrer hun deg også om at hun er et favorisert vesen. Undertegnede synes hun er et svært tappert vesen, da helsen har skrantet litt og vi har vært nødt til å synge teddybjørnens vise som godnattsang, for ører, armer og rygg liker ikke limingen sin. Men som sagt, hun er en tapper frøken og en vakker en sådan, så hun kroer seg på toppen av mine mange rosa og blå fjærputer, får (med jevne mellomrom, jeg er ikke urettferdig) spesialbehandling og hilser av varmeste hjerte. Hun er høyt elsket, og det er det viktigste.

Anonym sa...

Så yndig frøken Fjong er, jeg har ikke fått med meg henne før nå :-)