Seng til Milo

mandag, desember 05, 2011

IMG_3032

Det kommer vel ikke som noen overraskelse at Milo sover i hjemmesydd seng?
Den ble sydd like før han flyttet hjem til meg, men først forleden, etter nesten to måneder, ble glidelåsen sydd i. Jeg hadde nemlig ikke passende glidelås i lageret mitt da jeg sydde den og da gikk det sånn som det ofte gjør. Ting blir utsatt. Riktignok har den fungert helt fint uten glidelås og Milo har ikke klaget. Men sånn for syns skyld var det jo greit å få den i. Selv om den er innerst til veggen og praktisk talt usynlig.

Selve innmaten i sengen er sydd av putegjengangeren dunlerret. Fyllet er store deler av den samme dundynen som er nevnt i innlegget under. Selve trekket er sydd i et blårutete møbelstoff fra Stoff og Stil. Bunnen i trekket er, som man såvidt kan se i hjørnet, hvitprikket voksduk fra samme sted. Man er da føre var. Som ekstra polstring i toppen har jeg sydd inn et lag med tisselaken, eller stellepledd som det så fint stod på pakken fra Spar Kjøp. Igjen, bedre føre var osv...
Det har i etterkant vist seg å være smart, det hender nemlig at små pelsdotter som Milo tisser i søvne. Nå har det riktignok ikke skjedd mer enn en gang, men da var det veldig praktisk at innerputen var reddet.

Sengen er sydd uten noe spesielt mønster. Målte opp den tilegnede plassen og klippet ut to rektangler som passet målene. Så klippet jeg til en 10 cm remse som gikk rundt hele rektangelet og overlocket det hele. Klippet etter de samme målene til trekket og sydde sammen på samme måte. Glidelåsen, som omsider kom på plass, er langs ene kortsiden.

Milo er veldig fornøyd med sengen sin og synes det er et finifnt sted å tilbringe natten. Og så gjør det jo ikke noe at den passer inn i resten av heimen heller. Ekstra bonus!

Ha en flott uke!


___________________________________________

I guess that it is no great surprise that Milo sleeps in a homemade bed. I made his bed when he first came to stay with me more than two months ago. However, the zipper has been MIA since then. Although there's been no complaints I finally got around to do it the other day. Milo is very happy with his bed and gladly spend the night in it. Happy puppy- happy owner :)

IMG_3033

share this on »
{Pinterest}
3 Comments »

3 Responses to “Seng til Milo”

Silje sin blogg sa...

Såååå fin seng hunden din har da! Forresten har du en nyyyydelig hund, fantastisk skapning! Det kan jeg med all rett uttale meg om, for jeg har en nesten helt makan en;)
Titt etter den i strikkebloggen min, eller gjør det enkelt å gå inn på http://minnydeligehund.blogspot.com

Anonym sa...

Smart pute - og nyyydelig teppe den skjønne vofsen har!!!

Anna sa...

Hold da op, hvor er hun sød! God aften til dig:)