2011- året som gikk

lørdag, desember 31, 2011

Tradisjonen tro er det tid for en aldri så liten kavalkade her på bloggen.
Det har ikke blitt så mange innlegg dette året, man kan alltids skylde på en travel studiehverdag og mangel på kreativitet. Selv om det første stemmer, så er ikke det andre like riktig.

I januar viste jeg for det meste frem julegavene jeg stresstrikket før jul. I 2010 kjøpte jeg en, kanskje to julegaver, resten var selvlaget. Et sånt veddemål kommer jeg aldri til å begi meg ut på igjen, men om ikke annet ble det mye fint ut av det.
Lillebror fikk stripegenser og Bestemor fikk lilla sjal. Og selv fikk jeg Honey cardiganen som jeg har brukt masse gjennom hele året

IMG_3757IMG_3771IMG_1532


I Februar var det eksamen, etter det ble det en svipptur til Bergen og vips så var vi halvveis i februar. På strikkefronten ble det en liten barnegenser i Shetland Soft og den knallfine Valentineskjolen. Bestemor fikk ny kjole til bursdagen og jeg testet ut Marius i str bitteliten
IMG_1644P2086877IMG_1625

Mars kom fort men forsvant omtrent like fort som den kom. Jeg strikket røde og hvite dottiesokker og irrgrønne skogsokker. Jeg tok et dypdykk i knappesamlingen og sydde bl.a ny pute til sofaen.
IMG_1884pageIMG_1671

I April strikket jeg både votter og sokker. Mamma fikk sjal til bursdagen sin og jeg ble akkurat ferdig med eksamenskjolen min før eksamen. Påsken ble tilbragt i Bergen hvor man kunne nyte noen fine fridager før det var tilbake til den harde virkelighet med innspurt før eksamen.
IMG_2061IMG_2108IMG_1974

I mai gjorde jeg ikke så mye annet enn å lese til eksamen. Det vil si, jeg var en svipptur i hovedstaden for å være med på kurs, men ellers ble det mye lesing.
Noen lesepauser førte imidlertid til at jeg fikk strikket ferdig Folded genseren min, laget PDF-filer til Cuddly og sånn halvveis feiret 17-mai.
IMG_2187IMG_2207


Juni ble på mange måter en fortsettelse av mai. Eksamenslesing dag etter dag, ikke så veldig mye annet. Jeg sydde sitteunderlag til utelesing i parken. Nå på vinterstid har Milo okkupert underlaget og gjort det til sitt eget. Vi får se hva som skjer når solen og varmen kommer tilbake.I slutten av måneden reiste jeg hjem og begynte sommerjobben. På månedens siste dag fylte jeg 23
cats

I juli reiste jeg på ferie til Frankrike, helgetur til hytten og helgetur til Rosendal. Mye jobbing innimellom førte til lite strikketid, men litt fikk jeg da gjort. Jeg meg verdens mykeste genser, strikket både en Cuddly og et teppe til ny-kusinen. Hun bare vet det ikke enda :)
IMG_2541IMG_2495
IMG_2495

August forsvant som dugg for solen. Igjen jobbet jeg mye og når jeg ikke jobbet så hopsiterte jeg. Med andre ord ble det lange dager og lite tid til kjekke ting, bortsett fra helt i slutten av måneden da jeg reiste til Oslo for å være på seminar.
En helgetur på hytten ble det også og da sydde jeg denne vimpelrekken
2011-07-24 12.59.06.jpg

September kom og det var slutt på sommerferie. Jeg reiste til Polen, klar for å ta fatt på mitt 5. studieår. To uker før skolen begynte reiste jeg til Gdansk for å hente den lille skjønningen min og siden da har det blitt mye Milokos.
Jeg strikket ferdig Cria, laget bokmerke i skinn og strikket teppe til Milopjusken.
IMG_2640cria2011-09-09 16.42.59

I oktober begynte skolen med et smell. Det var travle dager men mye Milokos etter skolen. Nysgjerrig som han er, vil han aller helst være med på absolutt alt. Alltid. Jeg begynte å forberede meg på en kald vinter og strikket både lue og skuldervarmer. Kulden derimot, har latt vente på seg.
IMG_2676IMG_2750IMG_2677

I november ble det mye farting frem og tilbake. Jeg var på Fagseminar i Warszawa og på AHLR kurs i Poznan to helger etter hverandre. Når jeg ikke var på tur hadde jeg nok å henge fingrene i, så det ble ikke gjort så veldig mye i november på håndarbeidsfronten. Likevel fikk jeg omsider somlet meg til å lage en tutorial på strutteskjørtene mine og for å kunne gjøre det måtte jeg lage et nytt skjørt.
IMG_2943

Desember var av den lange sorten. Halvveis i måneden var det eksamen, før det ble det mye sosialt samvær. Jeg strikket standhaftig på julegavesokkene til pappa som akkurat ble ferdige i tide. Bortsett fra det ble det mye sying. Jeg sydde ny sofapute og sydde ferdig sengen til Milo. Jeg sydde også dynetrekk, både til nykusinen og til en annen ny liten venn.
IMG_3147IMG_2964IMG_3033


Da gjenstår det bare å ønske dere alle et riktig godt nytt år!
Måtte det nye året bringe muligheter, kreativitet og lykke til oss alle!
På gjensyn i det nye året

IMG_3106
share this on »
{Pinterest}
9 Comments »

9 Responses to “2011- året som gikk”

Elisabeth sa...

Koselig oppsummering. Synes du får gjort mye håndarbeid trass i en veldig travel studiehverdag. Godt nytt hobbyår i 2012!

Beate sa...

Så mye flott du har strikket!!
Kjekt å sette seg ned å se over hva en faktisk har strikket i løpet av et år!

Hilde sa...

Mye fint du har laget i år, og så lurt med en liten årskavalkade. Lurte på hvor du har fått tak i "dukken" som du har "Valentineskjolen" på. Er på jakt etter en slik. Ønsker deg alt godt for det nye året.

nragnhild sa...

Takk for at du tar deg tid til å blogge oppi det hele, jeg syns i alle fall det er veldig koselig innom her når det er nye innlegg! :)

Godt nyttår! :)

rosalia sa...

How pretty pictures of these beautiful works!
have you a nice 2012

lise sa...

Godt nytt år, Tora!

Husmorspira sa...

Oj, her var masse flott :)
Ønsker deg et godt år 2012

skb sa...

Flott oppsummering av året! Måtte 2012 bli like produktivt på handarbeidsfronten :)

mimouna sa...

Fin årskavalkade. Favoritten min er nok puten med alle knappene på. Den var skikkelig herlig.


Ønsker deg en god helg. :)