Koseteppet

mandag, januar 30, 2012

genser og sånn 257

Det hele begynte med at jeg strikket dette teppet. Og så måtte jo Milo få likedan teppe. Og hele veien mens jeg strikket på disse to teppene tenkte jeg at et kjempestort ett hadde vært perfekt til sofakroken.
Så i et svakt øyeblikk bestilte jeg intet mindre enn to koner babyalpaca fra BC Garn og vips var jeg i gang. På pinne nr 3,5.

Hvis du nå lurer på om jeg har angret på at jeg begynte på pinne 3,5 så er svaret ganske enkelt at ja, det har jeg. Opptil flere ganger. Greit nok at det blir veldig fint, men så går det også helt ekstremt putlende treigt.

Etter å ha strikket i en liten evighet hadde jeg rundt femhundrede masker på pinne og en pinne tok skammelig lang tid å strikke. Skikkelig demotiverende å skulle ta korte lesepauser i eksamensperioden og ikke få unna en eneste pinne på de nøye tilmålte minuttene. Så da begynte jeg likså greit i det andre hjørnet og strikket i en liten evighet.

Til slutt ble herligheten masket sammen før den evinnelige kantstrikkingen begynte. Men åtte meter med blondekant gikk faktisk overraskende greit å strikke og plutselig var den ferdig. Da var det bare til å sy på kanten og nyte teppet.

Og det har jeg sannelig gjort. Teppet er, selv om det måler 2x2 meter, perfekt til å ha med i vesken. Enten det er til togsoving, flysoving, til sofakos, som varmekilde på en kald benk i januarsolen. Eller til å gjemme seg bak. Uansett bruk- Suksess på høyt plan!

Ha en strålende flott mandag!

genser og sånn 278

________________________________________________________
I've knit myself the most wonderful blanket imaginable. 400 grams of Babyalpaca by BC Garn and 100 grams of Fin by DSA for the lace. Lovely!

Kobling

share this on »
{Pinterest}
10 Comments »

10 Responses to “Koseteppet”

lise sa...

Nydelig! Men bare to meter langt, liksom..? 383 er det magiske tallet her i huset.

Monstermønster sa...

Og masket sammen på midten? Du er gal! Imponerende jobb!

Pinne 3,5 er demotiverende når en holder på, men så utrolig digg npr det er ferdig. Grattis med fullført!

Birgitte sa...

WOw! For et nydelig teppe:) Du må være en tålmodig person som legger opp til et så stort arbeid på pinne 3,5. Resultatet var jo bare lekkert:) Sikkert godt og varmt i vinterkulda.

Linda sa...

Wow for eit arbeid. Men så fint det vart. Dette kan du tulle deg inn i.

Astrid HJ sa...

Veldig misunnelig på teppet, men tror ikke jeg hadde orket å strikke det selv.

Super jobb!

Line Kristine sa...

Imponert over at du orket å gjøre det ferdig, jeg! Det ble kjempefint! Tenker det er deilig å pakke seg godt inn i :)

Vanilje sa...

Ble nyyyydelig:)

Elisabeth sa...

Herlig teppe, og blondekanten utenpå ble lekkert!

Margrethe sa...

Du ER gal! Helt ufattelig nydelig!

Silkesauen sa...

Wow! Synet av dette teppet var sparket bak til meg: Når du klarer 2 X 2 meter, burde eg klare det halve: Og no er endeleg mitt teppe ferdig - etter dvale i fire månader!

Men får du verkeleg heile teppet oppi veska??? Imponerande uansett!