Cuddly

torsdag, januar 26, 2012

IMAG0331

Cuddly er det perfekte prosjekt når man trenger en liten babygave og i tillegg har et bomullsnøste man gjerne skulle prøvd ut.

Denne gangen var det en hespe gråblå T'ika fra Mirasol som ble valgt og på pinne nr 3,5 ble det en akkurat passe stor Cuddly ut av ett nøste. Ikke tar det spesielt lang tid heller, en drøy time er alt som skal til. Og da er oppløsing av garnfloke medberegnet.

Denne gangen sydde jeg øyne og nese på før jeg stappet og sydde igjen hodet. Gjør man det i denne rekkefølgen er det så mye lettere å sørge for å trådknutene sitter superdupergodt og dermed ikke står i fare for å bli pillet ut av små barnehender.

Hodet er stappet med det som var igjen av nøstet, akkurat nok til et formfint hode. Ørene er assymetriske som vanlig, bare fordi jeg liker det best sånn.

Ha en super torsdagskveld!

____________________________________________
A quick knit inbetween all the cardigans and such. All you need for this little bunny is one skein of T'ika, a set op DPN 3,5 and an hour or two of your time. Nothing more, nothing less and you have yourself a brand new little Cuddly bunny.

share this on »
{Pinterest}
3 Comments »

3 Responses to “Cuddly”

Linda sa...

Søte!

Synnøve sa...

Kjempefin! Jeg har strikket etter dette mønsteret, og er så glad for at du har lagt det ut :)

Hildegunn sa...

Så fin blogg du har. i tillegg til å se på bildene er den kjekk å lese og. Cuddly skal jeg jammen strikke og sende til Afrika (strikker luer og sokker til barn i Afrika- de blir nok glade for en bamse og)

Ha en fin torsdag kveld:)