Livstegn

tirsdag, april 09, 2013

 
Det går tydeligvis lengre og lengre mellom hvert innlegg for tiden og det er veldig hyggelig når det blir sendt etterlysninger på mail. Jeg lever i beste velgående, har bare hatt det ekstremt travelt så langt i år.

Kaninene mine er blitt takknemlig strikk sånn innimellom. Nå har jeg kommet ut av tellingen på hvor mange jeg har strikket, men at det er over tjue, det er det ingen tvil om.
Kaninene er perfekt pausestrikk og det skal ikke mange timene til før den er ferdig. Et nøste er mer enn nok til en kanin og dermed er det et perfekt prosjekt til alle de enslige nøstene som man ikke vet hva man skal gjøre med.

Denne tassen er strikket i Mandarin Petit, dobbel tråd på pinne nr 4. Jeg forandrer stort sett alltid noe på kaninene jeg strikker og denne kaninen er intet unntak. Mest synlig er nok at jeg har brukt sikkerhets-øyne i stedet for påbroderte.
Den andre endringen er kanskje mindre synlig, men antageligvis mer populær blant smårollingene.
Inni hodet har jeg nemlig gjemt en kapsel med plastgranulat hvilket gir en behagelig ranglelyd.  Hodet er ellers, som vanlig, stappet med garnrestene hvilket gjør at hodet er mykt med "usynlig" fyll og man sitter igjen med et pittelite ubrukelig restenøste når man er ferdig. Ganske smart, rett og slett.

Ha en fortreffelig uke!

share this on »
{Pinterest}
2 Comments »

2 Responses to “Livstegn”

Elisabeth sa...

Disse kaninene dine er så søte. Skulle jo strikke en slik til tantebarnet før hun ble født, men det ble ikke tid. Nå vokser hun i full fart, men kanskje er kaniner morsomme for større barn også ;)

Hege sa...

Strikker du disse på bestilling også?? ;-) såå søt.