Hurra for Presidenten!

søndag, april 28, 2013

 

 
Verdens beste president i verdens beste studentforening (OK, jeg er kanskje litt inhabil, her)  hadde bursdag rett før helgen. Og når presidenter har bursdag, da er det klart at det må til med kake, ballonger og presanger. Kake og ballonger er litt vanskelig å få til fra Polen, men presang kan man da klare.

Og presang ble det, i form av sokker med ANSA-logoen, kun en president verdig.

Sant skal sies, utfordringene har stått i kø under hele prosessen, fra første skisse ble tegnet i en Public Health-forelesning og til sokkene var ferdige fem minutter før det var slutt på fotolyset. Men de som kjenner meg godt vet at jeg elsker utfordringer, så sånn sett passet det jo greit.

Veldig mange personer har mer eller mindre frivillig blitt involvert i prosessen, mest imponert er jeg over hvordan kloke hoder gikk sammen for å diskre finne presidentens skostørrelse.
Sokkene ble strikket totalt seks ganger, mest på grunn av at strikkefasthet med tre farger er noe helt annet enn med to farger, hvilket jeg nå fikk erfare the hard way.
Med andre ord har det tatt veldig mye lengre tid enn jeg først hadde tenkt, men på den andre siden fikk jeg også sett ganske mange episoder av the West Wing underveis. Aldri så gale, osv.


Sokkene er strikket på pinne nr 2 i Wollmeise i fargene Natural, Herzblut og Blue Ink. Jeg tror de alle er twin og jeg aner ikke hvor mye som gikk med av hver farge. Uansett ble det tjukke og gode sokker som jeg håper og tror vil holde presidentens bein varme fremover. Opplegget er gjort over fem pinner ved å øke og felle en drøss med masker hvilket gir en fin blonde øverst.
Jeg er i hvert fall over gjennomsnittet fornøyd med resultatet og kan bare håpe at de bringer litt glede til Storgata også.

Ha en fANSAtastisk dag!

share this on »
{Pinterest}
2 Comments »

2 Responses to “Hurra for Presidenten!”

Anonym sa...

Dæven, for et arbeid!
Kjempefine sokker, heldige president!

Johanne sa...

ANSA-logoen, jo :D
Aner jeg nytt promomateriale??