Take Me Home. Again

torsdag, april 30, 2015

 For to uker siden fylte lille kusine tre år og dermed er det rett i overkant av tre år siden hentesettet Take Me Home var på tegneblokken. Siden den gang har det blitt et par eksemplarer av settet og det gleder meg å se at også andre liker settet og velger det til sine barn og barnebarn.

Settet på bildene var tiltenkt det nye tantebarnet som er på vei. Siden de to første er av den rosa sorten, så har jeg av en eller annen grunn tenkt at det var i overkant sannsynlig at det ble rosa igjen.
Vel, alle gode ting er ikke alltid tre, og denne gangen er det visst noe lysesblått som er på vei.
Da nyheten nådde Romsdal var både jakken og buksen ferdige, så da var det bare å sy i knapper og feste tråder og legge opp til noe nytt til det lille tantebarnet. Denne gangen blir det hvitt, nok bomstrikking for denne gang!


Settet er strikket i Alpakka og silkegarnet til Sandnes. Med 210 m pr 50 gram er det hakket tynnere enn babyullen, men ikke mer enn at det blir tett og fnt på pinne nr 2 og 2,5. Det er, om mulig, enda drøyere i bruk enn babyullen. Så får det heller bare være at det ikke kan vaskes like hardt i maskinen.
Et hentesett er jo akkurat det, et sett hvor bruksområdet hovedsaklig er hjem fra sykehuset. All ekstra bruk er vel som bonus å regne, så da gjør det seg med litt silke og babyalpakka. For at det er nydelig mykt, det er det ingen tvil om.

share this on »
{Pinterest}
3 Comments »

3 Responses to “Take Me Home. Again”

Gro A sa...

Nydelig hentesett :)

Huldr sa...

Enig med Gro A, nydelig :)

mimouna sa...

En veldig pent hentesett. Selv om det var feil farge. ;)

Det dukker sikkert opp en ny rosa baby etterhvert, og hvitt er jo et trygt valg.