Knapper, knapper, knapper

fredag, august 01, 2008

Runde, rare, gamle, nye, fargerike, matte, klare, blanke, store, små, blomstrete, rutete og deilige.
Knapper!
Knapper i glass, plast, porselen, perlemor, tre og metall.
Gamle knapper fra oldemors tid, mer moderne fargeklatter. Tradisjonsknapper og nyskapende knapper.
Jeg elsker knapper!

Her ser du alle knappeskattene jeg har ervervet meg siden jeg kom hjem på sommerferie. Jeg er på evig knappejakt.
Knappene har jeg funnet på Fretex, Knappehuset og garnbutikken på Lagunen. Felles for de alle er at de var billige og fine. De dyreste betalte jeg 2 kr stk for.

I innboksen min er det en mail som sier at det er 80 deilige knapper i typen vintage på vei til meg i posten. De fant jeg på eBay til 40 kroner.

Felles for de alle, og noen til, er at de skal reise til Polen senere i høst. Der skal de møte flere knappevenner.

share this on »
{Pinterest}
3 Comments »

3 Responses to “Knapper, knapper, knapper”

PerJorun sa...

Jeg har vært på Knappehuset i Oslo. Ble en dyr affære, men ååå så mye fint. Og med to poser med assorterte knapper fra Panduro drar jeg hjem med ca 1000 knapper fra Oslo i morgen. Att det går ann å bli så lykkelig bare av noen små dingser? Men så husker jeg at jeg var lykkelig som liten også, når jeg fikk leke med mormor eller farmors knappeboks...

Anlen sa...

Det var lekkert:) Må nok samle litt meir her før eg kan kome opp på nivå med deg og andre her.... Men eg ser at det er stor lykke i knappar;)

Nogette sa...

Fantastisk flotte knapper du har. Jeg er også en stor fan av knapper, alle typer knapper. De bor i små heklede bokser over pc skjermen min på en hylle og når jeg kjeder meg litt henter jeg frem knappene og ser på de og kjenner på de. Jeg ELSKER knapper.. (skulle bagasjen din bli for tung for flyet kan du legge igjen knappene til meg;)