En perle på en snor

tirsdag, oktober 14, 2008

Mamma kommer på besøk til meg på fredag. Med andre ord bør jeg vaske mine 55 kvm før den tid. Men hva gjør jeg istedet? Jo, rydder i perleskuffen min...
Litt av goden med en skuff er jo at ingen ser den. Men joda. perleskuffen min er ryddet. Og vinduskarmen er fremdeles litt støvete.

De som kjenner meg, vil nok ikke bli overrasket over at jeg ikke klarte å bare rydde skuffen min. Neida, for underveis fant jeg noen søte små ferskvannsperler. Og en ide kom selvfølgelig inn i hodet mitt.

Så ved 71 grader Nord-tid tok jeg med meg miniperlene og litt annet plukk, og satte meg godt tilrette. Litt pirkearbeid, så jeg fikk vel bare med meg de sentrale delene av programmet.
Ved programslutt hadde jeg klart å lage en flott perleball av de små perlene, trædd den på wire og avsluttet med sølvlås.

Jeg er superfornøyd med det nye smykket mitt, og er henrykt over en veldig vellykket perleball. perleballen er ikke stor og diameter er ikke mer enn 15 mm. Nesten helt rundt ble den og. Så her er det vikelig snakk om pirk.
Kanskje begynnerflaks- hvem vet?

Så nå gjenstår det vel bare å finne frem mopp og støvklut. Hvis jeg ikke må rydde båndskuffen min, da. Det er jo alltids en mulighet...

Ha en flott uke!

share this on »
{Pinterest}
12 Comments »

12 Responses to “En perle på en snor”

Anonym sa...

Det var søtt da ha en fin dag :)

Anonym sa...

Hehe, kjenner meg igjen. Dumme meg listet opp alt jeg skulle gjøre i huset da mann & barn dro avgårde for 16 dager siden. Torsdag kommer de hjem igjen. Vel, jeg har masse nye strikketing og blogginnlegg å vise fram.... *flau* Litt støv er da bare sjarmerende?

Perleballen din var kjempesøt, helt riktig prioritering! :o)

Anonym sa...

Nydelig:-D

Anonym sa...

Skal man først rydde så må det jo gjøres skikkelig, perleskuffa er såklart førsteprioritet. Det er som om jeg skulle gjort det selv :-)

lenebv sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
lenebv sa...

Superfint og elegant. So koselig blogg du har! :-)

Anonym sa...

Kjempefint smykke du har laget. Sett litt på bloggen din i det siste og er imponert! Gleder meg til å følge med videre.

Benedikte

Line Kristine sa...

Kjempefint smykke!
Kjenner meg igjen, jeg... Det er utrolig hvor mye annet man finner å gjøre i stedet for å vaske ;)

Villblomsten sa...

den ble kjempeflott !!

du rydder på samme måte som min eldste datter :-)

jeg ber henne rydde kjøkkenet , så kommer jeg hjem , og vitrineskapet på kjøkkenet er nydelig ryddet :-) mens skitner kjørler fremdeles står rundt omkring :-)

hi hi :-)

Anlen sa...

Tusen takk for nydelig pakke! Eg ser at du lagar mykje fint:)

Irene sa...

Enkelt og nydelig smykke. Må bare si fra om du vil lage flere slike, jeg kjøper gjerne!!

Anonym sa...

Nyyyyyydelig var den!