Tusen millioner prikker.

søndag, oktober 05, 2008

Jeg er da omsider ferdig med kleklypeprosjektet mitt. Siden sist er den andre siden malt, og begge sider er lakket.

Lakkingsprosessen tok litt tid, da jeg fant ut det var best å la dem tørke på verandaen. Etter at første siden ble lakket, var det tre regntunge dager i møte. Men i dag skinner solen, og side 2 er lakket. Fikk et litt stygt blikk fra naboverandaen- man lakker da ikke klesklyper midt i kirketiden!

Siden klypene mine nå er ferdige, og det er 50 stykker av dem, er det naturlig at de må få et prikkete hjem. Og sant skal sies, det var egentlig dette prikkete hjemmet som var opphavet til hele klypeideen.
I diverse interiørbutikker i Bergen har jeg sett slike søte klypeposer, noe ethvert møblert hjem uten tørketrommel må ha. Siden jeg visste at jeg hadde kjøpt litt for mye av voksduken til spisebordet mitt, fant jeg ut at jeg kunne forsøke selv.

Resultatet er at spisebordduken min er perfekt, jeg har en klesklypepose og enda litt rester som jeg har en annen plan for.

Posen er sydd etter eget mønster. La rett og slett en liten kleshenger på stoffet, tegnet rundt den og forlenget enden, slik at den ble noe rektangulær. Målte opp åpningen, klippet og sydde før jeg sydde hoveddelene sammen.

Summa summarum er jeg meget fornøyd med posen min, og er klar for utetørking av sokker i kommende solrike men vindfulle høstdager :)

Ha en fortreffelig søndag!

share this on »
{Pinterest}
7 Comments »

7 Responses to “Tusen millioner prikker.”

Anonym sa...

For et herlig prosjekt! Resultatet ble toppers!

Anonym sa...

Så fine de ble! Men hjelp for et tidkrevende arbeid da!

Nå blir det gøy å henge opp klær!

Hannes hage sa...

Kjempestilig!

Anonym sa...

Du er så kreativ! Kjempe hærligt!

Beate sa...

Wow! For et prosjekt! Kjempe stilig ble det!

Anonym sa...

Det var virkelig kreativt :)) Rødt med hvite prikker er jo så fint også! Nå vil klestørken din se skikkelig lekker ut, hihi

Villblomsten sa...

Kjempeflott !!
jeg elsker prikker :-)