Pink!

onsdag, juni 13, 2012

 IMG_4279

Det er ikke mye nytt fra denne kanten. Det går fremdeles i stripestrikk og eksamenslesing. Sistnevnte er jeg sånn omtrent halvveis i, bare to uker igjen til jeg kan ta en forhåpentligvis velfortjent ferie.
Ikke det at den blir så lang, dagen etter begynner jeg nemlig i ny og spennende jobb.

Men tilbake til stripene. Jeg har en skuff som etterhvert har et ganske så godt utvalg av restenøster av ymse størrelse i alpakka. Hvilket forsåvidt er logisk nok i seg selv, for når jeg ser tilbake på siste års fibervalg, sp er alpakkaen overrepresentert.

Den knæsjrosa har jeg hatt en stund og det har ikke blitt til at jeg har funnet noe å bruke den til. Dermed gjorde jeg det enkelt og kombinerte den med to andre rosafarger i tillegg til hvitt. Hvitt fordi jeg rett og slett ikke hadde nok rosa. Ihvertfall var det det jeg trodde.

Stripene ble til med dette fantastiske verktøyet.

Malen er den samme som før. La opp 70 masker på pinne nr 3, strikket noen pinner vrangbord før raglan og striper. Husker ikke helt hvor mange masker jeg hadde da jeg delte, men vil tro det var en 240-ish.  Resten gikk på autopilot.
Størrelsen ble sånn ca 6 mnd og det gikk med i underkant av 100 gram. Med andre ord er restenøstene blitt litt mindre og jeg må tenke enda mer kreativt for å få brukt dem opp.

Knappene er fra den nyoppdagede knappebutikken som ligger omtrent et steinkast unna leiligheten min. Virkelig fine treknapper med sirkelmønster til den nette sum av 2 kroner knappen. Så jeg kjøpte like greit hele boksen. Jeg begynner å bli såpass til rutinert knappesamler at når jeg finner de virkelig fine basisknappene, så er det bare til å fylle på.

Ha en strålende flott onsdag!


_________________________________________________

I've knit another little cardigan in an attempt to get rid of the ever growin pile of scraps. Didn't quite manage to use it all, but at least I didn't have to buy any in order to get it done. So I guess that has to count for something.

share this on »
{Pinterest}
4 Comments »

4 Responses to “Pink!”

MirreVirre sa...

Nydelig jakke! Tror jammen jeg må leke litt med striper for å få brukt opp rester jeg også! Og restene av jakka, de kan jo bli matchende lue?
Lykke til med eksamnene videre!

Liv-Toril sa...

Glade striper :)

Frihet sa...

Ja striper er gøy!!

Flott jakke :)

Synnøve sa...

Den ble utrolig flott!! En prinsesse verdig! :) Mon tro om jeg må legge denne på minnet....