Med babyteppe på pinnene

torsdag, mai 10, 2007

Det er opplest og vedtatt. Jeg er et svakt menneske.

Jeg hadde lovet meg selv dypt og hellig at jeg ikke skulle starte på noen nye store prosjekter før 15 juni. En knapp måned skulle en jo tro at skulle gå fint. Kan jeg klare meg 7 uker uten å kjøpe garn, så skulle jo dette gå som fot i hose?
Vel, det gjorde det ikke....
Det har seg nemlig slik, at en e-mail dumpet ned i innboksen min. En e-mail med en oppskrift på det nydelige danske royale babyteppet... Samtidg som dette skjer, har jeg ekstreme mengder babyull som venter på å brukes. Og så har jeg jo kjøpt nye bambuspinner som skriker etter å bli brukt...
Vel, resultatet av alle disse faktorene kan du vel tenke deg til sev?
Ja, jeg strikker babyteppe.
Til mitt forsvar så er det nesten ok. Pauser må til av og til, og dette teppet er perfekt tv-strikking. Mønsteret er ikke mer krevende enn at det ikke blri alt for kjedelig, samtidig som det ikke krever full konsentrasjon.
Jeg har så langt strikket ferdig midtdelen og første sidestykke. Altså har jeg bare tre sidestykker og ytterborden igjen.
Jeg strikker teppet i babyull, siden lageret nesten bugnet over, og på pinne nr 4.5 har jeg brukt litt over 100g. Teppet måler i skrivende stund 65x38 cm, så det er en del igjen.
Men det blir jo så nydelig!!!!!


I have to admit I feel a bit guilty about starting this project. I promised myself that I wouldn't start any new and big projects before school's out in June. Well, that plan kind of went staright out of the window when a friend e-mailed me the pattern for this gorgeous babyblanket the other day. And I also just happened to have lots and lots of babywool just waiting for this project. So what could I do but find needles no 4.5 and start? Nothing.
so far, the blanket is measuring 65x38cms, so there's still a lot of work to do. But I have finished the middlepart and the first inner border.
There's no doubt about it- this blanket, which by the way is the same as the Danish royal family has to their little ones, is truly gorgeous!

share this on »
{Pinterest}
4 Comments »

4 Responses to “Med babyteppe på pinnene”

Anonym sa...

Og teppet blir nydellig. Dessuten blir det jo litt garnslanking, selv om det er tynt garn;-)

Og litt skal man da unne seg:-D

Anonym sa...

Det teppet blir helt nydeligt, du er virkeligen rask med strikke pinnarna du :-) De sokkerne du strikket var så skjønne. Lykke til med skolen.

Anonym sa...

Jeg lurer veldig på hvordan du fikk oppskriften på det teppet til å dale ned hos deg ? DET ER JO BARE SÅ LEKKERT ! Har et supertynt ullgarn jeg kunne tenkt meg å bruke til det, men jeg får ikke tak i mønster uten å kjøpe garn ??? Eller...

Silje sa...

Hei!
Lurte på om da e ein liten mulighet for at du dele oppskriften på dette nydelige teppet?? Mamma ska strikka til første barnebarn! :)

zchnuppa@hotmail.com