Kjapp Kirsebærsommer

fredag, juli 20, 2007

Sommeren kom brått tilbake, og pinnestørrelsen økes synkront med temperaturen. Jeg har lenge hatt dårlig samvittighet da jeg ikke har produsert noe til veldedigheten "min" på en god stund. Ganske skammelig, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Men nå har jeg endelig tatt meg i skinnet og strikket en babyjakke.
Fargen var jeg veldig usikker på da jeg begynte, men jeg strikket i vei. Da jeg var ferdig med jakken kom jeg til den konklusjonen at fargen rett og slett var grell. Så da måtte noe gjøres, for jeg likte veldig godt modellen. I en boks fant jeg Kool Aid, og femten minutter senere var jakken ikke lengre lys aprikos men skarp rødorange.

Jakken var kjapp og grei, og det tok ikke mer enn fire timer fra jeg la opp til jeg felte av. Og da er ermesømmene inkludert. Jeg har brukt dobbel babyull på pinner nr 6. Ikke var garnforbruket stort heller, 63 gram veier denne jakken som er i nyfødt størrelse. Til fargingen brukte jeg tre poser kool aid. Fargen på bærestykket ble litt svakere enn resten, noe som bidro til en flott effekt.

I've finally managed to get my act together and knit for charity again. This time a little cardigan. I've used two starnds of babywool and needles no 6. As I didn't like the colour I initially picked, I decided to dye it with kool aid once finished. The result turned to be pretty good, and I am very pleased to send this one off in a few days.

share this on »
{Pinterest}
2 Comments »

2 Responses to “Kjapp Kirsebærsommer”

Engeline sa...

du glemte detaljen om at cool aid etterlater jakken ikke bare kirsebærrød, men også kirsebærduftende.

Anonym sa...

Såå nydelig den var, mye nye ting på din blogg, var en stund sen jeg var inne nå. På sommarstid så blir det ikke så mye data men nå kommer jo snart hösten igen...