Omtanke med varme

fredag, oktober 03, 2008


Jeg har sydd!
Jeg har i lengre tid lekt med tanken på å sy varmeposer. Og nå har jeg da endelig fått snudd meg og og satt tanken til verks.
Varmeposen består av en risfylt pute og et seperat yttertrekk.
Innertrekket er sydd av dunlerret og fylt med 1,7 kg ryz Biale (også kalt god gammeldags ris). De resterende 300g av rispakken ble vel liggende igjen på kjøkkenbenken, vil jeg tro...

Yttertrekket har jeg sydd av det fine lyseblå og hvitprikkete bomullsstoffet jeg kjøpte i sommer. Jeg brukte litt tid på å bestemme meg for hvilken lukningsmekanisme jeg skulle bruke, men da glidelåsen i riktig farge var litt kort, ble det lyseblå knytebånd i stedet. Synes det ble veldig fint det og. Dens vitale mål er 50x19 cm.
Jeg ser at den kanskje ble litt knapp i lengden om den skal ligge over nakken. Så skal jeg lage flere til andre mottakere, så kommer jeg nok til å legge på 10 cm på lengden. Men siden denne er til meg selv og jeg sjeldent har nakkevondt, så gjør det ingen verdens ting.

Nå gjenstår det bare å ta en testrunde i microen :)

Ønsker dere alle en god helg!

share this on »
{Pinterest}
3 Comments »

3 Responses to “Omtanke med varme”

PerJorun sa...

Bra du ikke tok glidelås om du skal ha den i mikro. Det kunne blitt en ubehagelig opplevelse. Men posen var kjempefin, fargene var sånn behaglige for kveldskos. De er gode å legge over verkende kne, legger og albuer også :-)

Hannes hage sa...

Så utrolig smart, har ikke tenkt på at det kan lages. Takk for ideen, den må prøves ut!

Anonym sa...

Det skal jeg også lage til mine tidvis verkende skuldre. Takk for titten i den koselige bloggen din!