Og galskapen fortsetter...

onsdag, mars 31, 2010

017

Da var neste madnesspar ferdigstrikket. Mønsteret kom fredag morgen og jeg var i grunn klar for å strikke meg til Bergen.
Nå har det imlidlertid seg slik at nattbussen mellom Bialystok og Warszawa langt i fra er et egnet strikkested. Det er forsåvidt ikke flyplassen kl 06.00 om morgenen heller.
Men når klokken nærmer seg ni, tusenvis av meter oppe i luften, da kan man vurdere å finne frem kaffebønnestrikk.

Vel hjemme i finebyen ble sokkene videre nedprioritert. En litt småslapp søndagskveld og et par påfølgende kvelder med film gjorde imidlertid underverker. For i går ble sokkene ferdige. Med hjelp av det minste tantetrollet, innimellom all pinneuttrekkingen og tråddragingen.

Sokkene er for det meste strikket i Sisu på pinne 2.5. Ett nøste av hver farge var nemlig ikke nok, så på den siste tåen har jeg jukset litt og strikket med lilla Daletta istedet. Men det funker da det og. Sokkene ble størrelse veldig stor og har dermed fått en ny storfotet eier. En ganske fornøyd storfotet eier, i grunn.

Ha en strålende flott påske!


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

So I finally managed to get the second pair of Madness-socks all finished. Yay!
I ended up using Sisu from my stash, but not truly convinced it was the best choice colour wise. Anyway, the socks turned out a wee bit too big for my sweet little feet, so someone with a tad bigger toes is the lucky (?) reciever.
As for now, I'm just going to enjoy the rest of my Easter holdiday in lovely Bergen.
So long

share this on »
{Pinterest}
3 Comments »

3 Responses to “Og galskapen fortsetter...”

rosalia sa...

Lovely socks!

Frk.Badegakk sa...

Åh! De ble kjempefine! Herlige farger sammen!

Penelene sa...

Fantastisk fine sokker! Nesten som smykke på føttene. Knallfin blogg du har!