Knitting on the road

lørdag, september 20, 2014


I sommer kjørte jeg til Bergen. Med meg hadde jeg Milo som co-pilot, men han brukte det meste av tiden til å sove eller speide etter sauer.
På strekningen Molde- Bergen er det et par ferger, litt avhengig av hvilken vei man kjører. På vei ned kjørte jeg etter GPS'en på telefonen og endte med fire ferger. På vei tilbake kjørte jeg på GPS'en på bilen og endte med fem ferger. Selv om bilturen tok åtte timer hver vei, så fikk man strikket overraskende mange masker i fergekø og under overfarten.


Resultatet av Bergensturen ble ette teppet. Strikket i Mini duett fra Sandnes. Fargen er nesten gammelrosa og blandningen ulle/bomull er kanskje den beste fiberkombinasjonen som finnes å jobbe med når det er godt over tredve varmegrader.
Fem nøster gav et teppe på 1x1 meter og mønsteret er mitt eget Sleeping Beauty. Knappen er en av de fine sommerfuglknappene fra Snella og petronella. Kanskje det fineste knappedesignet jeg vet om! share this on »
{Pinterest}
4 Comments »

4 Responses to “Knitting on the road”

Finnskoghuldra sa...

Det var nydelig! :) Og for en vakker farge! :)
Håper du får en koselig søndag! :)

Snuppesnella sa...

Åååå så fint !

Pysselfarmor sa...

Den blir skön att lägga över axlarna i höst!

TrineA sa...

Jeg har strikket tre slike tepper etter oppskriften din. Noterer meg at "strikke-sammen-kanten" min er på forsiden av teppet, mens du har den på baksiden. Begge måtene fungerer.
Takk for fin oppskrift !